pifumltc
Válasz Thomasson kommentjére
2013. okt. 31. 15:46

Én is játszom a pokerstars-on ,ha valami jó észrevétel van akkor érdekel :)

dexterjacko
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. okt. 31. 17:32

Ma megpróbáltam cashoutolni egy kisebb összeget MB-re, a szoftver azt írta a cashout sikeres a pénz egy órán belül megérkezik. Ami furcsa volt, hogy nem volt semmilyen választási lehetőségem, hogy MB-re vagy bankszámlára kérem-e a pénzt. Aztán láttam, hogy a balance-ból nem került levonásra az összeg és nincs a pendig CO-k között sem. Mivel elég furcsa volt a történet így egyelőre nem akarok kísérletezgetni, mert MB-re akarom a pénzt és nem szeretném, ha véletlenül bankszámlára küldené.

Hogy van ez? Az utolsó depo-m is MB-ről volt, akkor az az alapértelmezett is, a CO-kat oda teszi vissza? És ha mégis bankszámlára akarnék utalni azt hogy tudnám változtatni?

Én azt hiszem úgy van, hogy amennyit legutóbb befizettél MB-ről annyi automatikusan oda megy vissza CO-nál, és ha ennél magasabb a CO összege a többi cash-re ajánlja fel a lehetőséget.

Nyilván ez csak akkor állja meg a helyét, ha a hsz-edben említett CO összege kisebb volt, mint az utolsó befizetésé :)

BT86
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. okt. 31. 17:34

Hogy van ez? Az utolsó depo-m is MB-ről volt, akkor az az alapértelmezett is, a CO-kat oda teszi vissza? És ha mégis bankszámlára akarnék utalni azt hogy tudnám változtatni?

Ha jól emlékszek amint kiveszel annyit, amennyi az mb-ről érkező depo (pontosabban depo-co különbözet, ha pl előtte is utaltál mb-ről, akkor annyival nő a szükséges co) volt, máshová is utalhatsz.

Megelőztek :)

S0nnyB1ack
2013. okt. 31. 17:54

Köszi zulu, dexter, BT86 azóta már válaszolt a support is, és pontosan úgy van ahogy mindhárman mondtátok :)

Maxxxika
2013. nov. 2. 8:57

A kulisszák mögött:

[video=youtube;VebduPz3zo8]http://www.youtube.com/watch?v=VebduPz3zo8[/video]

Kukker
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. nov. 2. 10:51

Nem láttam sehol az RNG-tekerentyűt...
Nem semmi a cucc. Megnézném a monitorozási folyamatot is, kíváncsi vagyok, mennyire automatizált. Iszonyú mennyiségű adathalmazzal kell dolgozni, még szotyinak ugye ott a FullTilt is.

petofis
2013. nov. 3. 19:04

Hy! Másnak sem megy a kliens? Kapcsolódási problémát jelzett... Kiléptem, de azóta meg nem indult el a program... Más terem meg fut, van net, szóval nem értem

Gaabeesz
Válasz petofis kommentjére
2013. nov. 3. 19:15

Hy! Másnak sem megy a kliens? Kapcsolódási problémát jelzett... Kiléptem, de azóta meg nem indult el a program... Más terem meg fut, van net, szóval nem értem

Megnéztem , nálam megy a kliens

Guguska
2013. nov. 3. 19:19

nálam megy

iKeksz
Válasz petofis kommentjére
2013. nov. 3. 19:20

nálad lehet valami, nálam is megy

Élő ügyfélszolgálat