Én is játszom a pokerstars-on ,ha valami jó észrevétel van akkor érdekel :)
Ma megpróbáltam cashoutolni egy kisebb összeget MB-re, a szoftver azt írta a cashout sikeres a pénz egy órán belül megérkezik. Ami furcsa volt, hogy nem volt semmilyen választási lehetőségem, hogy MB-re vagy bankszámlára kérem-e a pénzt. Aztán láttam, hogy a balance-ból nem került levonásra az összeg és nincs a pendig CO-k között sem. Mivel elég furcsa volt a történet így egyelőre nem akarok kísérletezgetni, mert MB-re akarom a pénzt és nem szeretném, ha véletlenül bankszámlára küldené.
Hogy van ez? Az utolsó depo-m is MB-ről volt, akkor az az alapértelmezett is, a CO-kat oda teszi vissza? És ha mégis bankszámlára akarnék utalni azt hogy tudnám változtatni?
Hogy van ez? Az utolsó depo-m is MB-ről volt, akkor az az alapértelmezett is, a CO-kat oda teszi vissza? És ha mégis bankszámlára akarnék utalni azt hogy tudnám változtatni?
Köszi zulu, dexter, BT86 azóta már válaszolt a support is, és pontosan úgy van ahogy mindhárman mondtátok :)
A kulisszák mögött:
[video=youtube;VebduPz3zo8]http://www.youtube.com/watch?v=VebduPz3zo8[/video]
Nem láttam sehol az RNG-tekerentyűt...
Nem semmi a cucc. Megnézném a monitorozási folyamatot is, kíváncsi vagyok, mennyire automatizált. Iszonyú mennyiségű adathalmazzal kell dolgozni, még szotyinak ugye ott a FullTilt is.
Hy! Másnak sem megy a kliens? Kapcsolódási problémát jelzett... Kiléptem, de azóta meg nem indult el a program... Más terem meg fut, van net, szóval nem értem
Hy! Másnak sem megy a kliens? Kapcsolódási problémát jelzett... Kiléptem, de azóta meg nem indult el a program... Más terem meg fut, van net, szóval nem értem
nálam megy