jefffryys
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. dec. 12. 15:09

vmin nagyon dolgoztak, elképesztő, ami zajlik... Szánalom...

iKeksz
Válasz szazsa kommentjére
2013. dec. 12. 15:09

hi tud valaki segiteni pt3 mam van es nem megy a hud a zoom jatekokba frisitettem es engedelyezve van a pt3 ba a zoom de nem kell valamit a ps kliensen is allitani? koszi

Nézd meg, hogy ki van e pipálva a save the hand history és angol nyelvre lökd át a klienst.

Sempronius
Válasz jefffryys kommentjére
2013. dec. 12. 17:35

vmin nagyon dolgoztak, elképesztő, ami zajlik... Szánalom...

Jah a szemetek!

Válts mondjuk az Ipokerra és majd értékelni fogod őket.....

Galambos Tarzan
Válasz Sempronius kommentjére
2013. dec. 12. 17:46

Jah a szemetek!

Válts mondjuk az Ipokerra és majd értékelni fogod őket.....

Vagy Mergere, aztán hetekig futhatsz a pénzed után :D Azért akárki akármit is mondd, persze nem tökéletes, de a Stars messze a legjobb jelenleg az egész online póker piacon. Én legalábbis így látom, miután már nagyjából az összes elérhető hálózat legalább egy termét kipróbáltam.

svajcifiu
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. dec. 12. 18:04

Megtették :))

Vagy ritkán fórumoznak, vagy nem tudnak angolul :))

Galambos Tarzan
Válasz Fu kommentjére
2013. dec. 12. 18:07

értem én h vmi szerver restart lesz de erről mért nem adnak vmi tájékoztatást? se emailre se a kliensben nem látok semmit

A kilensben a lobby tetején SNG/MTT -nél mindig nagy sárga ablakban kiemelve már jóval a restart előtt kiírják, hogy pontosan mikor fog kezdődni és talán azt is, hogy kb. meddig fog tartani. Egyébként már jó ideje szinte mindig ugyanakkor van. CG -nél nem tudom, a CG lobbít ritkán nézem meg. Ehhez képest mindig minden szerver restartnál legalább egy, de inkább több fórumoldal ezzel van tele hétről hétre :D

Egyébként a nem tudok angolul a mai X ezer online szótár világában már nem kifogás, mert ugyanaddig tart bemásolni a szöveget a fordítóba, mint ide beírni egy kérdést, hogy mi a fax van a PS -el. Fórumozni meg nem is feltétlen kell hozzá, hogy kiderüljön.

szazsa
Válasz iKeksz kommentjére
2013. dec. 12. 22:07

Nézd meg, hogy ki van e pipálva a save the hand history és angol nyelvre lökd át a klienst.

angolra van allitva meg ki is pipalva a pt 3 mutatja a zoom handeket de a hud nem jelenik meg az asztalnal se cash en se versenyen de a sima jatokok mennek csak a zoom asztalokkal van baj

szazsa
2013. dec. 13. 2:51

hello valaki??koszi

d-_-b
2013. dec. 13. 3:00

hello valaki??koszi

A kliens is angol? Anélkül nincs HUD

szazsa
Válasz d-_-b kommentjére
2013. dec. 13. 21:26

hi a pt 3 meg mindig nem kezeli a zoom asztalokat a leosztasok importalodnak a de a hud egyaltalan nem jelenik meg a zoom asztalokon. a normal versenyek sit&gok minden jol mukodik. a kliens angol a zoom engedejezve van a pt3 ba a kedvenc hely be van allitva. nincs otletem ezeken kivul. van valakinek otlete?/?
koszi

Élő ügyfélszolgálat