PT3-al nem fog soha megjelenni a HUD mivel csak PT4-el megy.
ja kossz a semmit kb 38 szor irkaltam mar be h mit lehet tenni de kb mindenki valami vadbaromsaggal all elo biztos azert lehet engedelyezni a hud-ot mert nem fog mukodni. nem vedd szemelyedre csak most lett teli a f.. om h senhol senki nem valaszol persze nem az en problemam a legfontosabb de mindenhol csak arrol regelnek ilyen csapat olyan csapat aztan sehol senki amikor kene.
Az miert van, hogy tegnap ota eltunt a lobbybol az osszes verseny? Tegnapig minden ok volt, most meg egyet se latok,csak a freerollokat. A kepen is latszik,hogy ki van kapcsolva minden filter, es igy se latom. Otletek?
http://kepfeltoltes.hu/131214/ps_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az miert van, hogy tegnap ota eltunt a lobbybol az osszes verseny? Tegnapig minden ok volt, most meg egyet se latok,csak a freerollokat. A kepen is latszik,hogy ki van kapcsolva minden filter, es igy se latom. Otletek?
http://kepfeltoltes.hu/131214/ps_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
én sem találtam olyan szűrőt
Véletlenül nem a Pokerstars.net-ről sikerült letölteni? Más ötletem nincs hirtelen.
ja kossz a semmit kb 38 szor irkaltam mar be h mit lehet tenni de kb mindenki valami vadbaromsaggal all elo biztos azert lehet engedelyezni a hud-ot mert nem fog mukodni. nem vedd szemelyedre csak most lett teli a f.. om h senhol senki nem valaszol persze nem az en problemam a legfontosabb de mindenhol csak arrol regelnek ilyen csapat olyan csapat aztan sehol senki amikor kene.
Egy regular minusz fifty-n :) Elintéztem a sorsát háháháááááá :)
Kedves!
A PokerStars tudomására jutott, néhány olyan eset, amelyben az Általános Szerződési Feltételek meg lettek sértve, a többi játékos kárára. Ön is részt vett azokban a játékokban, melyeket ez az ügy érintett ezért elképzelhető, hogy Önt is kár ért emiatt.
Ilyen esetekben a tettes(ek) számlaegyenlegét lefoglaljuk, és ha szükséges a PokerStars kiegészíti az összeget. A kártérítési alapot elosztjuk a kárt szenvedett játékosok közt, a lehető legigazságosabb módon.
Az átutalás megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be a PokerStars számlájára, kattintson a 'Pénztár', majd a 'Számlatörténet' gombra. Az Ön részesedését "REFUND" néven láthatja, az átutalás összegével együtt.
A játékaink becsületessége felettébb fontos számunkra, és nem tűrünk meg igazságtalan játékot az asztalainknál, valamint Általános Szerződési Feltételeink megszegését. Keményen dolgozunk azon, hogy a játékainkat ellenőrzés alatt tartsuk, és így fair és biztonságos játékteret tudjunk nyújtani játékosainknak. Azokban a ritka esetekben, amikor valóban összejátszás történt, gondoskodunk minden játékos megfelelő kártérítéséről.
Sajnos nem közölhetjük, hogy hogyan számoltuk ki az összeget, és a kérdéses játékos(ok) nevét és a leosztásokat sem hozhatjuk az Ön tudomására. Elég annyit mondanunk, hogy kitiltottuk őket az oldalról, és többé nem találkozik velük az asztalnál.
Köszönjük, hogy továbbra is a PokerStars oldalán játszik. Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük vegye fel ismét a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Üdvözlettel:
PokerStars Játékbiztonsági Osztály
PT3 nem viszi a zoom-on a HUD-ot, ennyi. Hiába importál, nem fogja kitenni. Ha azt akarod hogy legyen HUD akkor térj át PT4-re.
Egy regular minusz fifty-n :) Elintéztem a sorsát háháháááááá :)