másnak is van olyan gondja, hogy a szoftverfrissítést nem tölti le a stars és így be sem tud lépni? vagy csak nekem?
másnak is van olyan gondja, hogy a szoftverfrissítést nem tölti le a stars és így be sem tud lépni? vagy csak nekem?
Hogy lehet viszaállitani hogy fold gomb legyen ne auto chackeljen ( tudom hülyén hangzik de miss reg ellen kell ez az opció ne jöjön rá a szabályokra a showdownokból)
Volt már valakinek olyan gondja, hogy beregeltem az sng-re, de nem ugrik fel az asztal, azt a hiba üzenetet írja, hogy "low system resources". Eddig soha nem volt ilyen problémám mi lehet ez?
Az mitől lehet, hogy a kliens nem jegyzi meg a note-okat? Bejelölök valakit valamilyen szinnel és másnap semmi nem látszik. Hol tárolja egyáltalán ezeket?
Az mitől lehet, hogy a kliens nem jegyzi meg a note-okat? Bejelölök valakit valamilyen szinnel és másnap semmi nem látszik. Hol tárolja egyáltalán ezeket?
az mitől van hogy egyre több magyar játékosnál látok az eddig megszokott image-k helyett magyar zászlót? gondolom nem ők állították be
az mitől van hogy egyre több magyar játékosnál látok az eddig megszokott image-k helyett magyar zászlót? gondolom nem ők állították be
Téli pókeres bónuszok – 2014-es online pókeres téli promóciók
nagyszerű és hogyan lehet visszaállítani a régire? szeretem a hazámat de a régi képemet akarom nézni játék közben