Wildcatfish
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2014. febr. 5. 20:51

másnak is van olyan gondja, hogy a szoftverfrissítést nem tölti le a stars és így be sem tud lépni? vagy csak nekem?

Nekem minden megy simán

Koszka9999
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2014. febr. 5. 23:26

másnak is van olyan gondja, hogy a szoftverfrissítést nem tölti le a stars és így be sem tud lépni? vagy csak nekem?

Itt is oké minden.

Wildcatfish
Válasz Thomasson kommentjére
2014. febr. 6. 22:32

Hogy lehet viszaállitani hogy fold gomb legyen ne auto chackeljen ( tudom hülyén hangzik de miss reg ellen kell ez az opció ne jöjön rá a szabályokra a showdownokból)

csabacz
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. febr. 7. 0:29

Volt már valakinek olyan gondja, hogy beregeltem az sng-re, de nem ugrik fel az asztal, azt a hiba üzenetet írja, hogy "low system resources". Eddig soha nem volt ilyen problémám mi lehet ez?

ilane
2014. febr. 7. 16:10

Az mitől lehet, hogy a kliens nem jegyzi meg a note-okat? Bejelölök valakit valamilyen szinnel és másnap semmi nem látszik. Hol tárolja egyáltalán ezeket?

lecso10
Válasz ilane kommentjére
2014. febr. 7. 17:23

Az mitől lehet, hogy a kliens nem jegyzi meg a note-okat? Bejelölök valakit valamilyen szinnel és másnap semmi nem látszik. Hol tárolja egyáltalán ezeket?

Menü: Help/Open My Settings Folder.
Így megnyitja a mappát amiben vannak a beállítások. A notes.nickneved.xml-ben vannak a noteok. A user-ben pedig a különböző beállítások, tétméretező stb.

knowthisgame
2014. febr. 7. 18:21

az mitől van hogy egyre több magyar játékosnál látok az eddig megszokott image-k helyett magyar zászlót? gondolom nem ők állították be

lecso10
Válasz knowthisgame kommentjére
2014. febr. 7. 18:25

az mitől van hogy egyre több magyar játékosnál látok az eddig megszokott image-k helyett magyar zászlót? gondolom nem ők állították be

Téli pókeres bónuszok – 2014-es online pókeres téli promóciók

knowthisgame
Válasz lecso10 kommentjére
2014. febr. 7. 18:38

Téli pókeres bónuszok – 2014-es online pókeres téli promóciók

nagyszerű és hogyan lehet visszaállítani a régire? szeretem a hazámat de a régi képemet akarom nézni játék közben

The Trooper
Válasz knowthisgame kommentjére
2014. febr. 7. 22:54

nagyszerű és hogyan lehet visszaállítani a régire? szeretem a hazámat de a régi képemet akarom nézni játék közben

beállításokon belül rögtön az első a nemzeti avatarok, ott lehet, én is az előbb állítottam vissza

Élő ügyfélszolgálat