Brandex
Válasz Thomasson kommentjére
2014. febr. 9. 11:49

Nem teljesen világos számomra, hogy most miért és hogyan van ez a pokerstars.com meg .eu dolog. ugye nemrégota bekerültünk ebbe az .eu-ba De van talán .fr is meg nemtudom mennyi még. De a játékosállomány ugyanannyi ha jol tudom. tehát nem értem hogy mire ez a felosztás ha ugyanazokkal játszunk. Ha valaki ezzel kapcsolatban tud valamit. leirhatná

Lordtebeli
2014. febr. 10. 10:47

Valoszinuleg a magyat online szabalyozas miatt van ez! En ugy tudom hogy ha egy teremnek van egy eus tagallamban licence akkor nem lehet blokkolni! Kvazi a .com-nak nincs ilyen licence de a .eu-nak viszont van! Sztem ez lehet a magyarazat! De javitsatok ki ha tevednek!

zend
2014. febr. 10. 13:14

A jövendő szabályozás tervezetében szerepelt hogy a szolgáltatónak az eu területén kell bejegyezve lennie.A .com a Man Szigetekre van bejegyezve,ami nem teljes jogú eu terület,míg a .eu Máltán van bejegyezve,ami teljes jogú eu tagállam.

knowthisgame
2014. febr. 12. 15:11

görög adószabályozás.. :o

banoster
Válasz knowthisgame kommentjére
2014. febr. 12. 15:40

görög adószabályozás.. :o

Lehet is jelölni, hogy ők nyerő regek. :D

cornelius
2014. febr. 12. 18:18

hmm ez vicces mert pont most kersestem egy helyet ahol ezt meg lehetne kérdezni... találtam egykét érdekes figurát kb 20- egynéhány Görög a PS en és milyen véletlen 12k play alatt elég szép grafikont mutatott a sharkscope ... 100k winn... stb fura meglehet öket találni az értelmesebb Mixed versenyeken ha valakit esetleg érdekel + stud razz ... mert nekem megpiszkálták a fantáziámat... azért valjuk be h 10k palyed után átlag 70k winn Ł ban az azért elég szép teljesítmény csak egy kép a miheztartás végett
:

cornelius
2014. febr. 12. 18:22

Vagy esetleg elkéne gondolkodnom görög nyelvü oktató anyagokat tanulni :)

Wildcatfish
2014. febr. 14. 12:24

Most találtál 20 nyerő játékost , akik nagy minta alapján is nyeröek ezt kb bármelyik ország felmutatja

zavoka
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. febr. 14. 16:10

az miért lehet, hogy nem tud csatlakozni nekem a PS napok óta?

naggeri
2014. febr. 14. 16:20

lokális probléma lesz

Élő ügyfélszolgálat