Matt Coburn
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 23. 0:19

Nagyjából arra jó, hogy csak azok láthatják a lapot, akik az asztalnál ültek.

Szerintem egyedül a Bosson van normál muck, az ottani játékosok meg pont azt nem szeretik... :)

:)

Bakker. Tehát már egy sima cbetemet is simán leleplezik, hogy a semmire hívtam. Kezdem érteni, hogy miért nem jönnek be a blöffjeim a játékom első negyedórájától. :-D

cake
Válasz Matt Coburn kommentjére
2009. aug. 23. 0:55

Bakker. Tehát már egy sima cbetemet is simán leleplezik, hogy a semmire hívtam. Kezdem érteni, hogy miért nem jönnek be a blöffjeim a játékom első negyedórájától. :-D

te már ilyeneket is látsz?

ceewyl
Válasz Matt Coburn kommentjére
2009. aug. 23. 1:01

Miért, eddig hol játszottál, ahol ezt nem látták?

jabyga
2009. aug. 23. 1:46

Lenne egy kérdésem. Nyertem szateliten 11t$-t.Mennyiért tudnám eladni?És egyáltalán hol kell ezt eladásra kínálni? Vagy érdemesebb indulni a sunday 1/4million-on?

japmark
Válasz jabyga kommentjére
2009. aug. 23. 9:08

Lenne egy kérdésem. Nyertem szateliten 11t$-t.Mennyiért tudnám eladni?És egyáltalán hol kell ezt eladásra kínálni? Vagy érdemesebb indulni a sunday 1/4million-on?

Ha van "feneked" kipróbálhatod. Hosszú

sanyi1023
Válasz japmark kommentjére
2009. aug. 23. 10:04

nem tudja valaki Pokerstarson mai EPT live freerollra a jelszot

1blackknight
Válasz jabyga kommentjére
2009. aug. 23. 12:14

Megkeresed a benevezett versenyeid között,és simán kiregisztrálod magad arról a versenyről.Kapsz érte 11 verseny dollárt,amit bármely más tournamnten felhasználhatsz,pl sit and go double or nothing és egyéb mtt.

Szszilard
Válasz 1blackknight kommentjére
2009. aug. 23. 13:08

Hm

Sziasztok ha valakinek van eladó verseny dollár az negem érdekelne.Küldj privátot.
MAGAS PÁROKAT HALI:Td:

Nettike
Válasz sanyi1023 kommentjére
2009. aug. 23. 13:58

ept

nem tudja valaki Pokerstarson mai EPT live freerollra a jelszot

shevchenko de a freeroll topikba is bent van

Matt Coburn
2009. aug. 23. 14:06

Miért, eddig hol játszottál, ahol ezt nem látták?

:-DD

Ez nem így működik. Azér csodálkoztam rá a dologra, mert én most fogtam fel igazán, hogy a marhák körülöttem látják milyen lapokkal játszom. :-D

Amúgy van egy olyan sejtésem, hogy a paradise pokeren nem lehet ilyet. Csak mert mintha az a kliens elmaradottabb lenne az átlagnál.

Élő ügyfélszolgálat