:-DD
Ez nem így működik. Azér csodálkoztam rá a dologra, mert én most fogtam fel igazán, hogy a marhák körülöttem látják milyen lapokkal játszom. :-D
Amúgy van egy olyan sejtésem, hogy a paradise pokeren nem lehet ilyet. Csak mert mintha az a kliens elmaradottabb lenne az átlagnál.
ezt nem hiszem el
Ez nem így működik. Azér csodálkoztam rá a dologra, mert én most fogtam fel igazán, hogy a marhák körülöttem látják milyen lapokkal játszom. :-D
A paradise az boss nem? tehát ott nem lehet a muckoltat megnézni elvileg, bár én vagy 2 éve nem játszottam olyan szoftveren...
Ha jól értelmezem a hozzászólásaid, akkor szerintem nem esett le Neked, hogy a srácok itt ironizáltak az előbb egy picit.
Csak akkor van mutatás, ha showdown-ra kerül sor.
Ha cbetelsz és dob mindenki, akkor nem tudják visszanézni, csak ha river után mutatásra kerül sor. (vagy Te önszántadból megmutatod)
De elvileg egy jól sikerült cbetnél is megmutathatom, hogy nem volt semmim, nem? Ezért gondoltam, hogy ezt is meg lehet nézni. :P
sziasztok. indultam 1 szatelliten és benne voltam abban a 26-ben akik jegyet kaptak, de sajnos amikor a verseny lesz nem tok játszani. Ha törlöm a nevezésem akkor a nevezési díjat megkapom vagy nem kapok semmit?
A legtöbb (vagy minden?) kliensben van egy "auto muck" funkció. Ha ez be van kapcsolva, akkor egyetlen non sd hand sem látszik. Ha ezt kikapcsolod, akkor általában rákérdez a kliens, hogy be akarod-e mutatni.
sziasztok. indultam 1 szatelliten és benne voltam abban a 26-ben akik jegyet kaptak, de sajnos amikor a verseny lesz nem tok játszani. Ha törlöm a nevezésem akkor a nevezési díjat megkapom vagy nem kapok semmit?
csak 2 óra van már csak a versenyig!