chapuisat
Válasz Thomasson kommentjére
2014. márc. 10. 19:13

tudja valaki, hogy a Sunday rebuy miért cancell-elték? Elméletileg telt ház volt vasárnap este és az egyik legjobb verseny elmaradt. Mi történt?

gabaj
Válasz chapuisat kommentjére
2014. márc. 11. 8:16

d-_-b, játszottam ilyen 45 főset, kicsit húzós, hogy 2 és fél óra, és még a heads up is 10-20 perces volt. Egy laza, aggró orosz ellen játszottam, sokszor 3x emelt kisvakról, amire szinte sosem calloltam vagy emeltem vissza, az ilyenek ellen mit lehet csinálni? Gondolom, néha vissza kell keményen emelni rá. Sok vakot elvitt így.

lecso10
2014. márc. 13. 18:03

Volt valakinek ma délután sikeres kifizetése? Nekem délután kettőtől pending-el, máskor 5 perc alatt kint van.

zulusierra
Válasz lecso10 kommentjére
2014. márc. 13. 20:25

Volt valakinek ma délután sikeres kifizetése? Nekem délután kettőtől pending-el, máskor 5 perc alatt kint van.

Netellerre utaltam ki, a szokásos fél-egy óra alatt megvolt. Egy része MB-re ment, az azonnal kint volt.

lecso10
2014. márc. 13. 21:58

Netellerre utaltam ki, a szokásos fél-egy óra alatt megvolt. Egy része MB-re ment, az azonnal kint volt.

Én is mb-re utaltam most is, de még mindíg semmi. Ha reggelig nem történik változás, akkor visszavonom és új tranzakciót indítok. Csak furcsa, m eddig pikk pakk ment mindíg.

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2014. márc. 16. 18:18

Én is mb-re utaltam most is, de még mindíg semmi. Ha reggelig nem történik változás, akkor visszavonom és új tranzakciót indítok. Csak furcsa, m eddig pikk pakk ment mindíg.

Írtam a supportnak,h mi az oka a lassú feldolgozásnak, régebben azonnal kint volt a pénz a skrill számlán. Kíváncsi vagyok mit válaszolnak...

iKeksz
2014. márc. 17. 0:15

Nekem normálisan megjött az mb-re való kiutalás

svajcifiu
2014. márc. 17. 5:26

A WCOOP műsort nézegettem és feltűnt hogy rengeteg a görög nevező. Mi lehet az oka?

lecso10
Válasz iKeksz kommentjére
2014. márc. 17. 5:55

Nekem normálisan megjött az mb-re való kiutalás

Meg is jött a válasz, lényegében biztonsági jóváhagyáson kell átesnie a kifizetési kérelmemnek, gondolom mert nagyobbak az 9sszegek mint amit eddig fizetgettem ki. De egy napon belül menni fog azt írják.

naggeri
Válasz svajcifiu kommentjére
2014. márc. 17. 9:34

A WCOOP műsort nézegettem és feltűnt hogy rengeteg a görög nevező. Mi lehet az oka?

tudod, görög adózás.
itt is találsz infot akadémián

Élő ügyfélszolgálat