tudja valaki, hogy a Sunday rebuy miért cancell-elték? Elméletileg telt ház volt vasárnap este és az egyik legjobb verseny elmaradt. Mi történt?
d-_-b, játszottam ilyen 45 főset, kicsit húzós, hogy 2 és fél óra, és még a heads up is 10-20 perces volt. Egy laza, aggró orosz ellen játszottam, sokszor 3x emelt kisvakról, amire szinte sosem calloltam vagy emeltem vissza, az ilyenek ellen mit lehet csinálni? Gondolom, néha vissza kell keményen emelni rá. Sok vakot elvitt így.
Volt valakinek ma délután sikeres kifizetése? Nekem délután kettőtől pending-el, máskor 5 perc alatt kint van.
Volt valakinek ma délután sikeres kifizetése? Nekem délután kettőtől pending-el, máskor 5 perc alatt kint van.
Netellerre utaltam ki, a szokásos fél-egy óra alatt megvolt. Egy része MB-re ment, az azonnal kint volt.
Én is mb-re utaltam most is, de még mindíg semmi. Ha reggelig nem történik változás, akkor visszavonom és új tranzakciót indítok. Csak furcsa, m eddig pikk pakk ment mindíg.
Nekem normálisan megjött az mb-re való kiutalás
A WCOOP műsort nézegettem és feltűnt hogy rengeteg a görög nevező. Mi lehet az oka?
Nekem normálisan megjött az mb-re való kiutalás
A WCOOP műsort nézegettem és feltűnt hogy rengeteg a görög nevező. Mi lehet az oka?