player09
Válasz naggeri kommentjére
2014. márc. 19. 21:17

Indítom a starst .Update van .oké. percek óta tölt/updatel .Mi lehet a probléma?

erikkke
Válasz Thomasson kommentjére
2014. márc. 19. 21:19

itt is isle of man en alig vankapcsolat

player09
2014. márc. 19. 21:24

köszi a gyors választ.már azt hittem csak itt van probléma

Brandex
2014. márc. 19. 21:27

Volt tegnap Update... bejöttek a ZOOM asztalok minden limitre. meg egykét frissités. ma ismét volt egy update(jo hosszu volt) és eltüntek azok a dolgok amik tegnap jöttek.. nemértem :D **** ps

kry
2014. márc. 19. 21:41

30 perce dolgozik! :mad: ennyi idő alatt rémélem rám tudnak pakolni 100% ROI-t :D

Wildcatfish
2014. márc. 20. 13:09

Veletek voltmár olyan hogy sng-re akartál regelni és nem hagyott mert azt irta xy játékos már regelt és bitonsági kockázat miatt nem reglhetsz?

iKeksz
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. márc. 20. 13:12

Veletek voltmár olyan hogy sng-re akartál regelni és nem hagyott mert azt irta xy játékos már regelt és bitonsági kockázat miatt nem reglhetsz?

Nekem még nem, ezt nem is értem.

Wildcatfish
2014. márc. 20. 14:07

Azért lehet lepucolom a szálát

hagyok fenn 200$-t

azt ha aarját szedjék el:P

Maxxxika
2014. márc. 20. 14:17

Azért lehet lepucolom a szálát

hagyok fenn 200$-t

azt ha aarját szedjék el:P

mi? :)

kry
2014. márc. 20. 15:17

Gondolom egyasztalos S&G-ról van szó, és ha van magyar játékos regelve, vagy akivel gyakran vagy egy asztalon, és volt valami összejátszásra utaló jel, akkor nem enged regelni. Nem hinném, hogy aggódnod kéne.

Én csak többasztalost nyomok, de ott is többnyire szétültetik az ugyanabból az országból származó játékosokat.

Ui: ha csaltál, indokolt a számla kiürítése... :D

Élő ügyfélszolgálat