Netrol
Válasz Thomasson kommentjére
2014. márc. 22. 15:36

Kellene egy kis segítség! Hogyan tudok iphoneról játszani pokerstarson, ha a . eu-ra vagyok regisztrálva? Mert a .net-es app nem enged belépni!

WhiteWolfy
Válasz Netrol kommentjére
2014. márc. 22. 18:10

Kellene egy kis segítség! Hogyan tudok iphoneról játszani pokerstarson, ha a . eu-ra vagyok regisztrálva? Mert a .net-es app nem enged belépni!

Android rendszernél is a honlapról kell letölteni az app.-ot, lehet hogy, az lesz nálad is!

naggeri
2014. márc. 22. 18:50

1. uninstall PS.com, + remove apk
2. download PS.eu
3. start killing high stakes.

Netrol
2014. márc. 22. 19:27

Sajnos továbbra is azt írja, hogy pokerstars.eu kliens kell de azt nem tudom letölteni sehonnan iphonera!

kry
2014. márc. 22. 19:44

Sajnos továbbra is azt írja, hogy pokerstars.eu kliens kell de azt nem tudom letölteni sehonnan iphonera!

itt mindenre megtalálod a választ. :o

PokerStars Mobile játékszoftver és alkalmazás | GYIK és ügyfélszolgálat

Matt Coburn
2014. márc. 23. 1:25

Hali. Olyan problémám van ami régen nem volt, hogy sok asztalnál egyszerűen beszarnak az asztalok grafikailag. Elkezdik átfedni egymást, csak részben tűnnek el ha a másikra kattintok, összemosódnak az Asztal hátterével. Egy a mostaninál gyengébb géppel is működött a sok asztal ezért gondolom hogy valami szoftveres probléma ez. Lehet a kliens frissítése közben olyan effekteket raktak a történetbe amik így belassítják a sok asztalt. Na most az érdekelne hogy tapasztaltatok-e ilyesmit, és ha igen akkor találtatok-e rá megoldást. Köszi szépen!

lecso10
Válasz Matt Coburn kommentjére
2014. márc. 23. 6:47

Hali. Olyan problémám van ami régen nem volt, hogy sok asztalnál egyszerűen beszarnak az asztalok grafikailag. Elkezdik átfedni egymást, csak részben tűnnek el ha a másikra kattintok, összemosódnak az Asztal hátterével. Egy a mostaninál gyengébb géppel is működött a sok asztal ezért gondolom hogy valami szoftveres probléma ez. Lehet a kliens frissítése közben olyan effekteket raktak a történetbe amik így belassítják a sok asztalt. Na most az érdekelne hogy tapasztaltatok-e ilyesmit, és ha igen akkor találtatok-e rá megoldást. Köszi szépen!

A hét elején nekem is volt ilyen, sőt egy hibaüzenet kiséretében nem tudott megnyílni az egyik versenyem. Sitout az asztalokról majd kliens bezásr és újraindít, ez segített.

Matt Coburn
Válasz lecso10 kommentjére
2014. márc. 23. 9:48

A hét elején nekem is volt ilyen, sőt egy hibaüzenet kiséretében nem tudott megnyílni az egyik versenyem. Sitout az asztalokról majd kliens bezásr és újraindít, ez segített.

Köszi. Nálam mintha az oldotta volna meg hogy leesett az asztalszám 8-9 körülre, de lehet semmi köze nem volt hozzá. Kitesztelem ma.

lecso10
Válasz Matt Coburn kommentjére
2014. márc. 23. 17:59

Este nem szoktam játszani, de most átaludtam az egész délutánt, így muszáj lesz. ;) Az lenne a kérdésem,h Sunday storm vagy inkább Bigger11?

naggeri
2014. márc. 23. 19:40

storm, bigger 11-et sose játszom, mert az a leghosszabb vasárnap. eltarthat d.e 10-ig is

Élő ügyfélszolgálat