naggeri
Válasz lecso10 kommentjére
2014. márc. 23. 19:41

nem emlékszem mikor volt utoljára ilyen, de kihagyom a vasárnapi mtt fest-et. GL mindenkinek

Netrol
Válasz kry kommentjére
2014. márc. 24. 11:57

itt mindenre megtalálod a választ. :o

PokerStars Mobile játékszoftver és alkalmazás | GYIK és ügyfélszolgálat

Itt sem találtam megoldást!
A gondom az, hogy a pc-n lévő kliensem pokerstars.eu-s, az appstoreban viszont csak pokerstars.net alkalmazás tölthető le amibe nem tudok bejelentkezni a .eu-s felhasználói fiókommal! Ez itt az én problémám!

kry
Válasz Thomasson kommentjére
2014. márc. 24. 12:52

ezt kéne rávarázsolnod: https://itunes.apple.com/gb/app/pokerstars-poker-play-free/id497361777?mt=8

én nem használok Apple-t, ha nem engedi telepíteni akkor passz...

iKeksz
2014. márc. 24. 13:21

Végre bejutok TOp10-be a Battle of Planetsen erre megszüntetik a a tripple shootout versenyeket :mad: :mad: :mad:

Netrol
Válasz kry kommentjére
2014. márc. 24. 14:22

ezt kéne rávarázsolnod: https://itunes.apple.com/gb/app/pokerstars-poker-play-free/id497361777?mt=8

én nem használok Apple-t, ha nem engedi telepíteni akkor passz...

Köszi a segítséget, írtam supportnak és megjött a válasz is!

"Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a PokerStars.EU mobil póker kliens jelenleg nem érhető el a magyar iTunes/App Store Áruházban. Csak az Android használói tudják letölteni a mobil szoftverünket."

Ekkora szívást bakker!!!

kry
2014. márc. 24. 15:07

.net-es klíensről csak úgy tudsz játszani, ha először beregelsz .eu-ról, kilépsz, aztán belépsz a netesről.
amikre neveztél azt megnyitja, csak új versenyre nem tudsz regelni, macera de a semminél többet ér.

az iTunes-ra nem tudsz GB regisztrációt csinálni? nem muszáj a magyar iTunes-ról letölteni.

ZsoleszAK47
2014. márc. 25. 3:09

A 20:45ös 5.5$ 1000cap tornán heads-upig jutottam, ahol lengyel ellenfelemmel felmerült a deal kérdése. Abban a pillanatban 662.8$-at kaptam volna, ő 683.05$-t. ( a normal kifizetés 781.65$ - 564.20$ volt ) 700$-t szeretett volna, én maximum 2$-ról mondtam volna le (660-685). Elég sokáig tartott az egyet nem értés. Az 'I agree'-t biztos nem írta sem ő sem én. Folytatódott a torna, sikerült megnyernem, viszont az eredmény 662 nekem 683 neki, mintha deal született volna...
Szerintetek?!?!?!?!

van Gerwen
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2014. márc. 25. 3:30

A 20:45ös 5.5$ 1000cap tornán heads-upig jutottam, ahol lengyel ellenfelemmel felmerült a deal kérdése. Abban a pillanatban 662.8$-at kaptam volna, ő 683.05$-t. ( a normal kifizetés 781.65$ - 564.20$ volt ) 700$-t szeretett volna, én maximum 2$-ról mondtam volna le (660-685). Elég sokáig tartott az egyet nem értés. Az 'I agree'-t biztos nem írta sem ő sem én. Folytatódott a torna, sikerült megnyernem, viszont az eredmény 662 nekem 683 neki, mintha deal született volna...
Szerintetek?!?!?!?!

Írj nekik, ők majd visszanézik, hogyan is volt pontosan. Veszítenivalód nincs.

ZsoleszAK47
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. márc. 25. 10:45

Írj nekik, ők majd visszanézik, hogyan is volt pontosan. Veszítenivalód nincs.

Na duplán megdolgoztam a pénzemért. Írtam nekik, és siker van. Emberekből vannak ők is...

Kedves Zsolt!

Köszönjük levelét.

Ellenőriztem a csevegésüket és látom, hogy valóban nem jött létre alku, amit a Lydia kolléga is megerősített, azonban úgy tűnik , hogy a verseny újraindítása helyett véletlenül az alku végrehajtására kattintott a kisasszony.

Hamarosan jóváírjuk a különbözetet és elnézését kérjük a kellemetlenségért, biztosíthatom, hogy ilyennagyon ritkán fordul elő.

További kérdések esetén nyugodtan vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal. Köszönjük, hogy a PokerStarst választotta!

Üdvözlettel:

Károly
PokerStars Ügyfélszolgálat

Wildcatfish
2014. márc. 25. 10:57

Ilyen hibáról még nem hallottam ,de akkor korrekt módon elintézték.

Élő ügyfélszolgálat