nem emlékszem mikor volt utoljára ilyen, de kihagyom a vasárnapi mtt fest-et. GL mindenkinek
itt mindenre megtalálod a választ. :o
PokerStars Mobile játékszoftver és alkalmazás | GYIK és ügyfélszolgálat
ezt kéne rávarázsolnod: https://itunes.apple.com/gb/app/pokerstars-poker-play-free/id497361777?mt=8
én nem használok Apple-t, ha nem engedi telepíteni akkor passz...
Végre bejutok TOp10-be a Battle of Planetsen erre megszüntetik a a tripple shootout versenyeket :mad: :mad: :mad:
ezt kéne rávarázsolnod: https://itunes.apple.com/gb/app/pokerstars-poker-play-free/id497361777?mt=8
én nem használok Apple-t, ha nem engedi telepíteni akkor passz...
.net-es klíensről csak úgy tudsz játszani, ha először beregelsz .eu-ról, kilépsz, aztán belépsz a netesről.
amikre neveztél azt megnyitja, csak új versenyre nem tudsz regelni, macera de a semminél többet ér.
az iTunes-ra nem tudsz GB regisztrációt csinálni? nem muszáj a magyar iTunes-ról letölteni.
A 20:45ös 5.5$ 1000cap tornán heads-upig jutottam, ahol lengyel ellenfelemmel felmerült a deal kérdése. Abban a pillanatban 662.8$-at kaptam volna, ő 683.05$-t. ( a normal kifizetés 781.65$ - 564.20$ volt ) 700$-t szeretett volna, én maximum 2$-ról mondtam volna le (660-685). Elég sokáig tartott az egyet nem értés. Az 'I agree'-t biztos nem írta sem ő sem én. Folytatódott a torna, sikerült megnyernem, viszont az eredmény 662 nekem 683 neki, mintha deal született volna...
Szerintetek?!?!?!?!
A 20:45ös 5.5$ 1000cap tornán heads-upig jutottam, ahol lengyel ellenfelemmel felmerült a deal kérdése. Abban a pillanatban 662.8$-at kaptam volna, ő 683.05$-t. ( a normal kifizetés 781.65$ - 564.20$ volt ) 700$-t szeretett volna, én maximum 2$-ról mondtam volna le (660-685). Elég sokáig tartott az egyet nem értés. Az 'I agree'-t biztos nem írta sem ő sem én. Folytatódott a torna, sikerült megnyernem, viszont az eredmény 662 nekem 683 neki, mintha deal született volna...
Szerintetek?!?!?!?!
Írj nekik, ők majd visszanézik, hogyan is volt pontosan. Veszítenivalód nincs.
Ilyen hibáról még nem hallottam ,de akkor korrekt módon elintézték.