müxik rendesen nálatok? kb. 1 perc alatt connectelt...
müxik rendesen nálatok? kb. 1 perc alatt connectelt...
Nagyon gyenge promóció volt ez a 900 milliomodik torna a Starstól,figyelembe véve,hogy csak a rake eddig a versenyekből minimum 10 000 000 000 000 jó magyar forint nettó bevételt hozott nekik. Mondjuk lehetett volna rendezni egy 1M$-os freerollt. :)
Nagyon gyenge promóció volt ez a 900 milliomodik torna a Starstól,figyelembe véve,hogy csak a rake eddig a versenyekből minimum 10 000 000 000 000 jó magyar forint nettó bevételt hozott nekik. Mondjuk lehetett volna rendezni egy 1M$-os freerollt. :)
Szokott lenni negyedévente a Platinumstaroknak ilyen freeroll, asszem már Goldstar státusztól felfelé lehet rá szatelitezni.
lol frissítettem a szoftvert, látom lehet már venni plájmánit, eddig is lehetett? :D
holnap kora du lesz server restart :)
Igen,köszönöm tavaly 2* is sikerült elindulnom rajta,nem sok sikerrel,mostanság nem igazán értem el ezt a status limitet. :) Csak arra akartam célozni a mondandómmal,hogy igazán megérdemelte volna mindenki csillagoktól függetlenül,hogy tisztességesen megjutalmazzanak mindenkit egy ilyen versennyel,ha már ekkora zsét talicskáztunk össze,bár a számot egy kicsit alábecsültem! :)
lol frissítettem a szoftvert, látom lehet már venni plájmánit, eddig is lehetett? :D
holnap kora du lesz server restart :)
Ezzel nem vitatkozom. Beletoltak +100K-t a 900M-eddig versenybe, aztán igazából majd 180K-t kapáltak össze a feek-ből, szóval még így is bőven megérte nekik a dolog. :)
Bár én nem panaszkodom, szerencsém volt és hozzám vágtak egy 109 dolcsis ticketet, így legalább nem mentem totál tiltre a coolertől, amivel búcsúztam.