Gabor.
Válasz Thomasson kommentjére
2014. ápr. 29. 20:01

Sziasztok.
Cgn idaig aztomatikus ujratoltesem volt. Jitt egy frissites es ujra bekene allitani. De beallitottam es nem mukodik. Leirna valaki hogy kell beallitani? Hatha roszul csinaltam. ( mindrgy menyi a beulom menyit vesztek esetleg vagy lehuz a vak automatikusan allitodjon vissua)
Koszonom

Koszka9999
Válasz titcar kommentjére
2014. ápr. 29. 23:12

holnap kora du lesz server restart :)

Lehet fishy a kérdésem, de ez hogyan értinti az MTT-ket?

kry
2014. ápr. 29. 23:26

délelőtt csak turbó, kb. 10kor kilövik, max. 15:00 kor start normál menetrenddel. egy két óra +- előfordul :D

Koszka9999
Válasz kry kommentjére
2014. ápr. 29. 23:29

délelőtt csak turbó, kb. 10kor kilövik, max. 15:00 kor start normál menetrenddel. egy két óra +- előfordul :D

Köszöntem, akkor nem töröm magam a korai ébresztővel :D

Arkhon
Válasz Gabor. kommentjére
2014. ápr. 29. 23:41

Sziasztok.
Cgn idaig aztomatikus ujratoltesem volt. Jitt egy frissites es ujra bekene allitani. De beallitottam es nem mukodik. Leirna valaki hogy kell beallitani? Hatha roszul csinaltam. ( mindrgy menyi a beulom menyit vesztek esetleg vagy lehuz a vak automatikusan allitodjon vissua)
Koszonom

Szia!
Rámész, hogy opciók(options), Auto Rebuy opció (ring games), és ott a jobb oldali felső négyzetet pipáld ki(automatically Rebuy at No Limit, PL....), majd azon belül a 3. kör helyére rakj pontot (if I fall under my initial buy-in amount). Azon belül pedig az utolsót jelöld be, és írd be a 100 nagy vak-ot.

Remélem tudtam segíteni!
Üdv.

feketeparduc
Válasz titcar kommentjére
2014. ápr. 30. 8:35

lol frissítettem a szoftvert, látom lehet már venni plájmánit, eddig is lehetett? :D

holnap kora du lesz server restart :)

vagy mégse ?;)

ca$h0ut
2014. ápr. 30. 9:36

Nincsen ma restart.

Koszka9999
Válasz ca$h0ut kommentjére
2014. ápr. 30. 11:54

Nincsen ma restart.

Már látom én is, Titcar fals infót osztott meg.

feketeparduc
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. ápr. 30. 12:29

Legalább sokáig aludtál és pihenten kezdel el játszani este meg jó mecs nézést NEM téves infó a Chelsea-At.Madrid;).

partycsabi
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. ápr. 30. 12:45

Nem volt fals, csak holnapra tolta a Stars.

"Due to outside circumstances, this week's server restart has been postponed one day to this Thursday, May 1st. The time of the restart will remain 07:00 ET."

Élő ügyfélszolgálat