pokerstars asztalstílusok
sziasztok!
szeretnék új asztalstílust letölteni a jatékhoz - Ps-en.
tudna vki segíteni, hogy honnan lehet vagy érdemes?
pl: van egy hivatalos PS asztal stílus amit már itt is láttam jópárszor illetve a élő közvetítésel alkalmával is ezt mutatják, de nrm találom sehol.
köszi
Az utóbbi napokban utánajártam a kifizetési módoknak a Pokerstarsról saját bankszámlára (írtam a supportnak is), és nem igazán találtam meg hogy hogy lehetne kis összeget (kb 30-35 dollárt, kb 6000 ft) költséghatékonyan kiutalni.
Azaz létezik a NETelleres megoldás ami azért ciki mert ahogy a weblapjukon olvastam 1500 HUFba fáj ha az oda kitransferelt összeget a bankszámlámra akarom utalni. Namost ez 25 % veszeteség.
Csekkes módszer magyarországon tudtommal nem elérhető.
Végső kompromisszumként 50 dollár felett lenne még a közvetlen banki átutalás, ám ennek költség oldalait egyáltalán nem ismerem.
Kérem hogy néhány tapasztal Starsos játékos aki már utalt ki, ossza meg a tapasztalatait ezzel kapcsolatban, azaz hogy hogyan éri meg a legjobban!
nem, 50 dodo elektronikus átutalással
sziasztok!
szeretnék új asztalstílust letölteni a jatékhoz - Ps-en.
tudna vki segíteni, hogy honnan lehet vagy érdemes?
pl: van egy hivatalos PS asztal stílus amit már itt is láttam jópárszor illetve a élő közvetítésel alkalmával is ezt mutatják, de nrm találom sehol.
köszi
Szimplán nyomsz egy jobb klikket az asztalra, és ott van egy lista.
Hátteret ugyanitt tudsz változtatni.
A neten van egy csomó kártya -és chipmod is.
köszi eddig én is eljutottam
az alábbi asztalt szeretném megszerezni
Pokerakademia.com - Hírek / Interjúk / Kripp85 interjú - Bizonytalan bankszektor, biztos pókerjövedelem... | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
tud ebben vki segíteni?
köszi
Options (az asztal közepén) Choose theme / letöltöd a PokerStars Black Theme-et
a Stars pár napja csak nekem nem mutatja a folyamatban lévő és a befejeződött versenyeket, vagy másoknak sem? nem értem, hogy miért nem, pedig be van állítva, hogy mutassa azokat is. van erre valami megoldás?
a Stars pár napja csak nekem nem mutatja a folyamatban lévő és a befejeződött versenyeket, vagy másoknak sem? nem értem, hogy miért nem, pedig be van állítva, hogy mutassa azokat is. van erre valami megoldás?
megtettem, de attól még ugyanúgy nem látszódnak. érdekes.