Matt Coburn
Válasz Fiatal kommentjére
2014. máj. 1. 19:39

Valaki tud ajánlani ICM, push /fold programot, amit a PS játék alatt enged?

Hát ilyen szerintem nincs. De javítsatok ki. Tournament indicator az ami kiírja a pot/odds-t + egy fapados hud-ot is ad, egy időben filóztam rajta hogy a pot/odds kiírása miatt érdemes lenne holdem manager mellett használni. Már ha megférnek egymás mellett. Szóval ha van egy villámgyors pot/odds-od akkor tudsz callolni már ha van egy villámgyors pokerstove-od amin kinézed hogy az adott lap mit teljesít, megbolondítva némi bubble factorral. A pusht pedig power number táblából lehet kinézni amit nem is tudom melyik könyvből halásztam elő. Ha laza az asztal akkor egy kicsit szűkiteni kell rajta persze. Most jól megijesztettelek, mi? Ilyen ez a popszakma. :D

Fiatal
Válasz Thomasson kommentjére
2014. máj. 1. 20:07

Köszi.Nem, nem igazán:) A pot/odds-al nincs probléma. Inkább Ft-hez közel a push/fold szitukra gondoltam, mert olvastam valami nash programról, de nem tudom már melyik fórum részben.

Maxxxika
2014. máj. 1. 20:21
ftmatg
Válasz vroli23 kommentjére
2014. máj. 1. 20:58

Már rég nem com-olunk .eu-ról töltsd le

Köszönöm a tippet! Sikerült letölteni. A .hu-ról próbáltam eredetileg és ott a .com-ra mutat a link.

Matt Coburn
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. máj. 1. 21:05

Itt került szóba:

https://poker-akademia.com/vBulletin/online-cash-game-and-tournament-videok/27827-adenocc-bemutatkozo-video.html

hoppá, ezt csak így emlékezetből nyomtam. :D

56 másodpercnél visszadob az elejére. Hibás a cucc na.

Matt Coburn
Válasz Fiatal kommentjére
2014. máj. 1. 21:07

Köszi.Nem, nem igazán:) A pot/odds-al nincs probléma. Inkább Ft-hez közel a push/fold szitukra gondoltam, mert olvastam valami nash programról, de nem tudom már melyik fórum részben.

oké :)

Aptok
2014. máj. 1. 21:28

Hi !
Most váltottam XP -ről Win7 re (64 bites). A notjaimat akarom bemásolni de nem sikerül. Telepítés előtt kimentettem a notes.Aptok.xml-t, de hiába másolom be a PS könyvtárba nem jelenik meg. Valahova máshova menti a Win7 en a PS a notokat mint XP-n ? Ha igen hova ? Köszi előre is.

shiningKKingdom
Válasz Aptok kommentjére
2014. máj. 1. 21:41

Hi !
Most váltottam XP -ről Win7 re (64 bites). A notjaimat akarom bemásolni de nem sikerül. Telepítés előtt kimentettem a notes.Aptok.xml-t, de hiába másolom be a PS könyvtárba nem jelenik meg. Valahova máshova menti a Win7 en a PS a notokat mint XP-n ? Ha igen hova ? Köszi előre is.

Volt hasonló problémám, próbáld PS menüből Option/Player Notes/Import Notes-t. Ha így sem olvassa be akkor valamilyen kompatibilitási probléma lesz...

Aptok
2014. máj. 1. 22:21

Köszi működik

TennisSzabi
Válasz Aptok kommentjére
2014. máj. 2. 8:12

Hol tudom beallitani, hogy hu-ban ne alul-folul mutassa a jatekosokat, hanem balra-jobbra?
Elore is koszi a valaszt!

Élő ügyfélszolgálat