VTomi24
Válasz NovaTerra kommentjére
2014. jún. 12. 14:52

Valaki tapasztalt olyat, hogy a stars beállításai eltűntek, mintha most települt volna a klienst?

Nekem volt már ilyen áramkimaradás miatt vagy amikor lefagy a gép és restartolom "erővel", tehát nem természetes úton csukódott be a kliens. Lehet neked is valami ilyesmi...

rshrhx
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jún. 13. 6:18
Admin
Válasz rshrhx kommentjére
2014. jún. 13. 8:24
Lordtebeli
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jún. 13. 20:24

ilyenkor milyen válaszra vársz kedves barátom? pl.: 1.ú ge.i ennek a srácnak mennyire igaza van! 2.ennek se megy itt akkor nekem se fog? 3. úristen ennyi idő alatt még mindig ott tartunk hogy csalik a site? 4.ne is válaszoljunk mer nem illik a fisheket felvilágosítani! légyszi válassz!

zulusierra
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. jún. 13. 20:39

Ha 6 év alatt betettél 10k-t akkor bizony veled van a baj, nekem 5 év alatt alatt CG-en alig volt bukó hónapom. Ha volt az is azért mert FR helyett SH-n játszottam, és nem is kérdés hogy azért volt szar az eredmény mert én nem voltam elég jó.
0 ITM 300 versenyből: ez biztos hogy nem igaz.
16 verseny, 14 ITM, 10 FT, ez meg miért lenne normális? Eszetlen hotrun.
Meg ugye az is számít hogy mekkora a mezőny, Stars-on általában sokkal több induló van mint máshol, ezért teljesen normális hogy ritkábban érsz oda.

Csede45
Válasz jacsapoker kommentjére
2014. jún. 14. 12:37

Ha ekkora király vagy,akkor minek akartál eladni hirtelen ,valami himi-humi oldalon pénzt,
áron alul,+ valami free versenyen keresztül? Cash out 1 nap bárhol...

Koszka9999
2014. jún. 14. 12:56

Mert egy ismerősöm aki a psnél dolgozik azt mesélte, hogy psnél már regisztrációnál eldöntik ki lesz nyerő és ki bukó! Hiába vagy jó játékos ha 2% flop esély után riverre mákolnak! Amugy néztem pár magyart akit istenítenek psen, hát ők is tolják be mindennel:)

Ezt ugye nem komolyan gondoltad?

naggeri
2014. jún. 14. 13:22

Mert egy ismerősöm aki a psnél dolgozik azt mesélte, hogy psnél már regisztrációnál eldöntik ki lesz nyerő és ki bukó!

Image
ezt jó tudni!

zulusierra
2014. jún. 14. 14:08

Mert egy ismerősöm aki a psnél dolgozik azt mesélte, hogy psnél már regisztrációnál eldöntik ki lesz nyerő és ki bukó!

Szóval olyan dolgot kérdeztél amire már tudtad a választ: téged a bukó kalapba tettek.

Akkor ha kiválasztottak nyerőnek, tanulnom sem kell és bármilyen téten tolhatom bármilyen játékban, ez tök jó.
De lehet hogy bonyolultabb a dolog, mert nekem mindig pont akkor engedik el a kezem amikor sok jó reg ül az asztaloknál, vagy olyan játékot játszok amit nem tanultam meg annyira.
Esetleg azok a regek akikről eddig azt gondoltam hogy nálam jobbak, csak "kiválasztottabbak" mint én.
De legalább a külföldi fórumokon látom hogy ők is sok időt elcsesztek a tanulással, a kis butusok.

lumpi
2014. jún. 14. 14:19

Jó PLO cg játékosnak tartom magam, mindenhol sikerül +, kivéve stars. Pedig már 3 reget is próbáltam:) Mert egy ismerősöm aki a psnél dolgozik azt mesélte, hogy psnél már regisztrációnál eldöntik ki lesz nyerő és ki bukó! Hiába vagy jó játékos ha 2% flop esély után riverre mákolnak! Amugy néztem pár magyart akit istenítenek psen, hát ők is tolják be mindennel:)

Ez az év kommentje:D:D:D:D

Élő ügyfélszolgálat