iKeksz
Válasz jacsapoker kommentjére
2014. jún. 14. 14:28

Jó PLO cg játékosnak tartom magam, mindenhol sikerül +, kivéve stars. Pedig már 3 reget is próbáltam:) Mert egy ismerősöm aki a psnél dolgozik azt mesélte, hogy psnél már regisztrációnál eldöntik ki lesz nyerő és ki bukó! Hiába vagy jó játékos ha 2% flop esély után riverre mákolnak! Amugy néztem pár magyart akit istenítenek psen, hát ők is tolják be mindennel:)

De, ha téged a bukó kalapba raktak akkor miért játszol PS-en? :confused:

Palesz76
2014. jún. 14. 14:34

Jó PLO cg játékosnak tartom magam, mindenhol sikerül +, kivéve stars. Pedig már 3 reget is próbáltam:) Mert egy ismerősöm aki a psnél dolgozik azt mesélte, hogy psnél már regisztrációnál eldöntik ki lesz nyerő és ki bukó! Hiába vagy jó játékos ha 2% flop esély után riverre mákolnak! Amugy néztem pár magyart akit istenítenek psen, hát ők is tolják be mindennel:)

Engem a nyerőbe tettek , ezért kuva nehéz buknom !

feketeparduc
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. jún. 14. 14:57

Kár hogy nekem nincs ismerősöm PSnél én lennék a legnagyobb király , Palesz76 meg menne a vesztes kalapba:D:)).

Ultar
2014. jún. 14. 15:07

Mert egy ismerősöm aki a psnél dolgozik azt mesélte, hogy psnél már regisztrációnál eldöntik ki lesz nyerő és ki bukó!

Én eztet leírtam má' sokszor, de a nyerők mindég kinevettek...:rolleyes:

kry
2014. jún. 14. 15:32

Mert egy ismerősöm aki a psnél dolgozik azt mesélte, hogy psnél már regisztrációnál eldöntik ki lesz nyerő és ki bukó!

ez így nem igaz!

küldeni kell két dolcsit a SuckoutDragon nickre, és neked fogja nyomni a gombot meglátod. :))

iKeksz
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jún. 14. 16:40

Vigyázzatok a USA avatart nehogy kirakjátok, mert bannolhat a stars... :rolleyes:

Krejdül
2014. jún. 14. 16:55

Igazad van! Apukám és öcsém folyton veszít, én meg folyton nyerek! Igaz, hogy soha egyetlen cikket sem olvastak még el, és nem is tudják az oddsokat, de csak és kizárólag az okozhatja, hogy valakinek a valakije dolgozik a starsnál, és ott valakije egy valamilyen osztályon oda sorolta őket, hogy vesztők legyenek. Tudtam én!

Fiatal
2014. jún. 14. 17:55

Szerintem írj a Fókusznak és leplezd le őket könyörtelenül:) Ja és kihagytad a breakeven kategóriát. ... Micron és Ipokeren ezek szerint a nyerő kalapba sorsoltak?:D

Hát komolyan besz*arok...

lumpi
2014. jún. 14. 18:20

Mert csak itt vannak értelmes PLO versenyek.

De ha te csak bukni tudsz PS-en, akkor nem tök mindegy, hogy csak agyhalottak indulnak el a versenyeden, vagy ha 1M$ overlayes az? Ez azzal egyenlő, hogy tök jó elmenni minden szombaton bulizni, csak mindig agybafőbe vernek engem a nap végén.

Fiatal
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jún. 14. 18:21

Segítek:) iKeksz arra utalt szvsz., hogy ha már eleve a bukó kategóriába soroltak, akkor attól mert értelmes versenyek mennek, attól még az elméleted (bár talán ez a kifejezés erős) szerint ellened fog csalni a terem..:)

Élő ügyfélszolgálat