Üssetek meg, én bírom Royalize1 tweetjeit, szotyihéj nem maradt szárazon.
azt én is mindig elolvasom! bírom ahogy leírja a játékosokat!
Kedves jacsapoker!
Ez a csalik-nemcsalik kérdés olyan mint a vallás! Van aki elhiszi a felsőbb hatalom létezését valaki nem. Egyik fél sem tudja bizonyítani a saját igazát! De hála a magasságosnak nincs már inkvizíció, így szabadon dönthetünk, ki miben hisz, vagy nem hisz! Aki azt gondolja csalnak nem kell befizetni(hinni) és kész. Vannak bizonyos anomáliák az online pókerben ezt talán ki lehet jelenteni, de konkrét esetet nem lehet bebizonyítani a rendszer sajátosságai miatt!
Igaz!
Amúgy mindenki vágja hogy ha egy ZOOM asztalt bezártok akkor nem menti el azokat a handeket amiket fast-foldoltatok de még nincs befejezve? Ami leginkább akkor gáz ha már rakott be pénzt a potba az ember, mert azt így nem trackeli a HM... én most vettem észre, amikor feltűnt hogy hiányzik pár buy-in a havi mérlegből...
Csak szólok... :)
Vagy csak nekem új? :P
Amúgy mindenki vágja hogy ha egy ZOOM asztalt bezártok akkor nem menti el azokat a handeket amiket fast-foldoltatok de még nincs befejezve? Ami leginkább akkor gáz ha már rakott be pénzt a potba az ember, mert azt így nem trackeli a HM... én most vettem észre, amikor feltűnt hogy hiányzik pár buy-in a havi mérlegből...
Pár BI elment abban a pár fast foldolt handben, amik az asztalok bezárásakor még folyamatban voltak? :)
Sziasztok
Nem tudom mire kattintottam véletlenül, vagy hogy miért van, de az összes asztalon a saját avatárom zöld keretet kapott! Azért gáz ez,mert a pancsereket jelölöm zölddel, szóval ez így nem maradhat!
Help!
Sziasztok
Nem tudom mire kattintottam véletlenül, vagy hogy miért van, de az összes asztalon a saját avatárom zöld keretet kapott! Azért gáz ez,mert a pancsereket jelölöm zölddel, szóval ez így nem maradhat!
Help!