Folyamatosan, 2 percenként megszakad a kapcsolat, és sit outra rak, miközben 15 asztalon tolom. Gyakorlatilag játszhatatlan, amúgy nyilván minden más oldal működik. UPC-m van, mit lehet ezzel kezdeni? ****************** Stars
Folyamatosan, 2 percenként megszakad a kapcsolat, és sit outra rak, miközben 15 asztalon tolom. Gyakorlatilag játszhatatlan, amúgy nyilván minden más oldal működik. UPC-m van, mit lehet ezzel kezdeni? ****************** Stars
Nekem tegnap és ma 8-16 upc szünet van. Előre tájékozódni kell itt:
Aktuális karbantartások
Én is tegnap vettem rá magam kényszerből,h összehozzam a telómat a gépemmel,h tudjak netezni mobilon keresztül, ha megint gáz lesz a nettel.
No milyen érdekes,eddig nem volt eddig fagyás nálam a terem részéről..tegnap (30K VIP free) épp egy AA-t kaptam pre IP BTNen, 3xig tekertem a MP fish ellen a csúszkát az asztal lefagyott,de semmi timebank vagy akármi (a másik verseny ment rendesen)..sitout..aztán minden helyreállt.
Az RNG-hez ebben a teremben amúgy is kötél idegek kellenek, konkrétan azt érzem hogy vagy "ad a gép" vagy nem ad.Nem vagyok valami nagy csaláselmélet fan, de amióta itt játszom azóta már annyira nem nevetem ki azokat akik szerint ez több mint fura.Visszamegyünk szépen ipokerre ott legalább honorálják a szopást rakebackel meg rakeracevel.
No milyen érdekes,eddig nem volt eddig fagyás nálam a terem részéről..tegnap (30K VIP free) épp egy AA-t kaptam pre IP BTNen, 3xig tekertem a MP fish ellen a csúszkát az asztal lefagyott,de semmi timebank vagy akármi (a másik verseny ment rendesen)..sitout..aztán minden helyreállt.
Az RNG-hez ebben a teremben amúgy is kötél idegek kellenek, konkrétan azt érzem hogy vagy "ad a gép" vagy nem ad.Nem vagyok valami nagy csaláselmélet fan, de amióta itt játszom azóta már annyira nem nevetem ki azokat akik szerint ez több mint fura.Visszamegyünk szépen ipokerre ott legalább honorálják a szopást rakebackel meg rakeracevel.
Elnézést nem akartam offolni csak épp olvasgattam az ez előtti 20 hasonló csalik a terem hsz-t és kikívánkozott..
Azert ez te sem gondolod komolyan..tbh fish duma
akkor is ezt mondanád ha épp te mákolnál le mást? mert nem hiszem hogy akkor lenne problémád! az a helyzet hogy ipoker se lesz jobb ha a felfogásodon nem változtatsz. kitartás türelem tanulás és hosszútáv! Gl
inkább nézd meg te is ezt: ez való neked szerintem kertitorp csalik - YouTube
Najó csak betilteltem már és épp átfutottam ezt az ismerős a psnél dolgozik marhaságot..Ez a kettő szülte a gagyi hsz-emet,elnézést kértem már mást nem tudok tenni..
Nyugi nem elnezest kell kerni, hanem kideriteni az okat annak, hogy ilyeneket irsz:)