aki 235pontos hyper saton szokta beváltani pontjait és nem akar Stormon indulni vigyázzon mert nem lehet leregelni
ja nem rég még lelehetett :(
Sziasztok,
Azt meglehet csinálni hogy haverom elküldi nekem starson a 400$-ját, és én veszem ki a számlámra, majd elküldöm neki itthon? Szabályos ez? Ha nem akkor hogy lehet megoldani hogy ne kelljen neki online pénztárcát csinálni?
Köszönöm!
Sziasztok,
Azt meglehet csinálni hogy haverom elküldi nekem starson a 400$-ját, és én veszem ki a számlámra, majd elküldöm neki itthon? Szabályos ez? Ha nem akkor hogy lehet megoldani hogy ne kelljen neki online pénztárcát csinálni?
Köszönöm!
Tudtommal semmi akadálya! Talán nem nézik jó szemmel, de kétlem, hogy bármi következménye lenne.
Amúgy miért olyan nagy gond egy skrill nyitása a haverodnak? Nem sokba telik.
Megtaláltam! Sajnos nem fog működni! :(
"A PokerStarson TILOS a más játékostól kapott pénzt közvetlenül kikérni."
Kell vele játszanod, hogy kifizethesd, ami logikus, mivel ilyenkor arra hivatkoznak, hogy a stars nem egy pénzküldésre használatos hely. Sokan használnák pl. Skrill helyett erre, merthogy nincs fee.
Annyit kell vele tolnod tudtommal, hogy az össz nyeremény elérje a 400 dolcsit. Tehát nem a net won, hanem pl. ha casht játszol, mindenmegnyert potot számítva. Szóval annyira nem vészes.
Kell vele játszanod, hogy kifizethesd, ami logikus, mivel ilyenkor arra hivatkoznak, hogy a stars nem egy pénzküldésre használatos hely. Sokan használnák pl. Skrill helyett erre, merthogy nincs fee.
Annyit kell vele tolnod tudtommal, hogy az össz nyeremény elérje a 400 dolcsit. Tehát nem a net won, hanem pl. ha casht játszol, mindenmegnyert potot számítva. Szóval annyira nem vészes.
Igazad van, valszeg nem így van. Utánanéztem, igazából írnak ezer félét. Mármint maga a support minden alkalommal mást válaszolt kb. az embereknek :D Szóval a lényeg, hogy játszani kell vele valamennyit :)
Skrill vagy neteller 1 hét alatt simán meg lehet. Valamelyiknél olvastam, hogy -10€-ba is enged lemenni, hogy egyből megrendelhesd a kártyát. Ahogy kivettem a szavaidból, számlára vennéd le, majd arról a számláról utalnád tovább. Az se sokkal lenne kevesebb idő.