peraspera
Válasz NovaTerra kommentjére
2014. okt. 9. 16:04

Tech help plz!!!!!

Tegnap lefagyott a szoftver, s ennek eredményeként elvesztek a legutolsó megnyitás óta csinált színjelöléseim. Hogy tudnám ezeket visszaállítani? Csak van vhol vmi temporary file, nem?

lecso10
Válasz peraspera kommentjére
2014. okt. 9. 16:22

Tech help plz!!!!!

Tegnap lefagyott a szoftver, s ennek eredményeként elvesztek a legutolsó megnyitás óta csinált színjelöléseim. Hogy tudnám ezeket visszaállítani? Csak van vhol vmi temporary file, nem?

Menü/Help/open my settings folder. Itt lesz egy notes.nickname.xml file, ebben vannak. Ezt mentsd ki.

Szecska
Válasz peraspera kommentjére
2014. okt. 9. 16:23

Tech help plz!!!!!

Sajnos en is jartam mar igy, fel is vettem a kapcsolatot a supporttal,de eredmenytelenul. A szinezeseket, es a noteokat a notes.felhasznaloneved.xml fajlban tartja (a program files/stars mappajaban). Nezd meg jegyzettombbel,es ha ures, akkor sajnos buktad. En azota, hogy igy jartam, hetente kimentem ezt a fajlt,es uj telepitesnel egyszeruen felulirom

Wildcatfish
Válasz Thomasson kommentjére
2014. okt. 10. 14:40

Spin and go chellenge van

Nem sokat ad , de ma csak 10 cg hand kell és add érte 1$-os spin and go ticketet

zeal
2014. okt. 15. 15:51

Update után nem indul a program, csak egy hibaüzenetet kapok. PokeStars Gui Crash...
Nem változtattam semmit sem a gépemen (XP).
Próbáltam a szokásos dolgokat (újratelepítés stb.), de továbbra sem működik.
Valaki találkozott már hasonlóval? Esetleg ötlet?

kry
2014. okt. 15. 16:22

Most léptem be, itt semmi gond.
Nem biztos, hogy az a gond, de ettől függetlenül is kuka az XP.

balayss
Válasz zeal kommentjére
2014. okt. 16. 19:38

Sziasztok!

Tegnap óta sem sem működik a ps.
"A pokerstars GUI hibát észlelt ezért leáll", ezt írja ki. Újratelepítettem,de nem segített.
Van esetleg valakinek vmi ötlete, hogy mi lehet a hiba?

lecso10
Válasz balayss kommentjére
2014. okt. 16. 20:12

Sziasztok!

"A pokerstars GUI hibát észlelt ezért leáll", ezt írja ki. Újratelepítettem,de nem segített.

Az a leggyorsabb, ha újrarakod a gépet...

zulusierra
Válasz balayss kommentjére
2014. okt. 16. 20:27

Sziasztok!

Első körben kimenteném a beállításokat, note-okat, aztán uninstallálnám, majd kézzel törölnék minden PS-hez kapcsolódó megmaradt könytárat a Users/AppData és a Program Files-ból.
Aztán jobb klikk a merevlemezen, tulajdonságok, lemez karbantartó: itt bejelölnék mindent és törlés.
Utána újraindítás, letölteném az installert, kihúznám a netet, kikapcsolnám a tűzfalat/vírusirtót, felinstallálnám a PS-t, tűzfal vissza, és mennie kellene.

luckyb555
Válasz zulusierra kommentjére
2014. okt. 16. 20:44

Nekem is ugyanez(XP), szerencsére már itt volt az új gép az asztal alatt,
csak lusta voltam összerakni. Na most 10 perc alatt sikerült.
Most már joggal fikázhatom az unibet szoftert, bár azóta az is begyorsult!

Élő ügyfélszolgálat