****a, én meg elfelejtettem a VIP freeket :)
Letöltés iPad mini-re
Sziasztok!
Tegnap vettem egy retina kijelzős iPad minit és leszeretném rá tölteni a PS-t, de az App Store-ban nem találom és a Stars honlapjáról sem sikerül.. :S átirányít az App Store-ba ott pedig ezt írja --> Item not available (The item you have requested is not currently available in the Hungarian Store)
WTF?!?
PLZ HELP! THX ;)
Ha jól tudom csak androidra van real money-s verzió.
Ha jól tudom csak androidra van real money-s verzió.
Szia! Ha lenne veletlenul pl. finn apple store accountod, azzal menne. Veletlenul!
Nekem, androidos tabletem van, szóval appstore-ról nem sokat tudok.Kb a bwin és betsson ugrik be, de mintha a bwin már nem fogadna itthonról játékosokat.
a magyar app store-ban pont ezért nincs PS, mert rendezetlen a jogi helyzete... nem vagyok apple fan, de gondolom brit, vagy a fentebb említett finn almaboltból valahogy leszedhető. :D
Sziasztok! Van valamilyen befizetési bónusz kód most a starsnál? (Nem első befizetés lenne)
Köszi!
pokestars 7
SZiasztok,
Egy kis laptopra raktam fel a ps-t, és ide magától a 7-est rakta fel.
Myilván én vagyok az életképtelen, de egyszerűen nem találom a "log out" gombot; nem tudok kijelentkezni.
Simán kilépni meg nem akarok.
Tudtok segíteni, h merre van?
:)
köszönöm!
Sziasztok! Van valamilyen befizetési bónusz kód most a starsnál? (Nem első befizetés lenne)
Köszi!