A Stars minden csak nem troger banda, gondolom a bonusznál fel volt tüntetve menyit kell játszani hogy ki tud venni a bonuszpénzt. Nem arra találták ki hogy befizetsz játszol 40 sng-t + 200 hand zoomot és elviszed a pénzüket
Nem gyökerek ezek!
Azt írják, hogy a pénz amit ki akarsz venni mind bónuszból van "all of the funds came directly from a bonus credit to your account."
"All bonus credits deposited to your account are intended for play, and are not permitted to be cashed out without significant play."
Minden bónuszt amit a számládra utalnak azért adják, hogy játsz és nem lehet kiutalni amíg nem mutatsz fel megfelelő játék mennyiséget (nem termelsz elég rake-et)
"In this case, your cashout has been cancelled and the funds have been returned to your account."
Ebből az okból visszautasították a kifizetésed és visszarakták a pénzt a számládra.
Többet kell játszanod!
Nekem az tetszik amilyen alku született a Sunday Storm 0któber 19.-i versenyén.
A döntőben az első és a második helyezett alkut kötött. Megváltoztatták a kifizetést.
Eredetileg a győztes 31. 637,12 $ kapott volna
a második pedig 22. 712, 65 $-t
Alku után a kifizetés:
Győztes 31. 744, 74 $
Ezüstérmes 22. 605, 03 $
Ha nem köt alkut, és ugyanúgy második lesz, alku nélkül 107 $-al többet nyer.
Ez ám a jó üzlet!!! :)) :confused:
csabyka, told át nekem az egészet HU-ban és le lesz a gondod róla! :D
Nekem az tetszik amilyen alku született a Sunday Storm 0któber 19.-i versenyén.
A döntőben az első és a második helyezett alkut kötött. Megváltoztatták a kifizetést.
Eredetileg a győztes 31. 637,12 $ kapott volna
a második pedig 22. 712, 65 $-t
Alku után a kifizetés:
Győztes 31. 744, 74 $
Ezüstérmes 22. 605, 03 $
Ha nem köt alkut, és ugyanúgy második lesz, alku nélkül 107 $-al többet nyer.
Ez ám a jó üzlet!!! :)) :confused:
Nem kell benn hagyni valami pénzt a gyöztesnek mert akkor azért kiderülhet mégse a világ barma az emberünk.
Teljesen mindegy, kétfős alkunál nehogy már kevesebbet vigyek haza, mint amennyi jár a 2. helyért. Egyedül akkor lenne ez magyarázható, ha nem 2, hanem 3-4 fős alku lenne, de az első hely így is több mint az eredeti lett volna, úgyhogy figyelt az admin is:))
A Stars minden csak nem troger banda, gondolom a bonusznál fel volt tüntetve menyit kell játszani hogy ki tud venni a bonuszpénzt. Nem arra találták ki hogy befizetsz játszol 40 sng-t + 200 hand zoomot és elviszed a pénzüket
Az összes terem a megtermelt rakehez köti a bonuszokat, forgatnod kell még egy kicsit bónuszt, hogy kivehesd!
csabyka, told át nekem az egészet HU-ban és le lesz a gondod róla! :D