Wildcatfish
Válasz csabyka90 kommentjére
2014. okt. 21. 23:42

Ha más is annyit játszott majd kifizették 4 percen belül,jókora nyereménnyel,akkor velem mért szívoznak? Nem értem,és a véleményeddel sem igazán értek egyet. De ez nem is fontos. Sehol sem szól a fáma hogy mennyit kellene és mit játszanom. Csak leráznak és kész. Hogy van ez?

Az is opció ha a csalásban te vagy a 6. aki arról a gépről igénybeveszi (esetleg te vagy a 80 éves nagypapi) akkor a multi acc is benne lehet

Ha nem csináltál semmit nem szívoznak

csabyka90
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. okt. 22. 10:15

Az is opció ha a csalásban te vagy a 6. aki arról a gépről igénybeveszi (esetleg te vagy a 80 éves nagypapi) akkor a multi acc is benne lehet

Ha nem csináltál semmit nem szívoznak

Semmi ilyenben nem vettem részt,soha. Csak ugye amit fentebb is emlitettek páran:

Bár nincs egy előre meghatározott kritérium, amely alapján a kifizetési kérelmeket kivizsgáljuk, minden kérelmet külön bírálunk el, figyelembe véve, hogy honnan származik az összeg, illetve az azt követő játéktörténetet. Azt azonban megköveteljük, hogy a PokerStarst annak tervezett céljára, vagyis pókerezésre használja.

A játékosok természetesen igényelhetik a nyereményük kifizetését, azonban a közvetlenül befizetett összeg kifizetése nem engedélyezett, mivel ez biztonsági kockázatot jelent és közvetlenül ellenkezik azzal a céllal, amiért az elején elfogadtuk a befizetését.

Köszönjük megértését ez ügyben. Játszani kell még...

player09
Válasz csabyka90 kommentjére
2014. okt. 22. 18:17

Sziasztok!

5-6 éve játszom onlinepokert.Itt a starson.Leginkább nl5 fullringet.Letoltam pár millió handet(nem röhögni)ezalatt kb.8-10bb/110-at hoztam stabilan.Viszont egy hónapja nem tudok nyerni!Akármit csinálok,akárhogyan, egyszerűen nem megy!Soha nem volt ekkora szívás!Nem voltam csaláselmélethívő de itt már nagyon furcsa minden!!!!Tudom,hogy grafok nélkül nehéz okosat mondani.Egy hónap alatt ennyire megerősödött a mezőny?Hozzáteszem tudom,hogy vannak hibáim,leakjeim de nem hiszem,hogy ezzel együtt ne tudnám verni a limitet.Bármilyen építő jellegű kritikát szívesen veszek.

Előre is köszönöm!

player09
Válasz Thomasson kommentjére
2014. okt. 22. 18:23

Ui.:Kb.200-250 ezer hand óta van ez.Létezik ekkora Down?

Netrol
2014. okt. 22. 18:26

Ideje egy kis hangsúlyt fektetni a tanulásra!

player09
2014. okt. 22. 18:36

Ebben igazad van!Folyamatosan azt is teszem.Handet elemzek,videózok stb.Próbálok képben lenni napról napra.Biztos,hogy vannak nálam lelkesebbek is.De mégis nl5 ről beszélünk nem 200 ról.Nem hiszem,hogy 1 hónap alatt elszaladt volna mellettem a mezőny.

dfecco23
2014. okt. 22. 19:23

8-10bb/110-el ne is csodálkozz :))

"kb.8-10bb/110-at hoztam stabilan"

kry
2014. okt. 22. 19:47

azt csak nem írhatta, hogy break even, vagy -2BB/100 :D

naggeri
2014. okt. 22. 20:01

Itt az internetadó, aztan a Stars ugy gondolta bevezeti a szoppandót !
Nl5on tesztelik

lecso10
Válasz naggeri kommentjére
2014. okt. 25. 11:55

Ki játszik SNGWizard nickkel ps-en, nem tudja valaki?
Kanadai játékos, itt ül velem egy asztalnál, 19 asztalon nyom minden féle mtsng-t és olcsóbb mtt-ket, plusz mellé még 3db 30$-os spin@go-t. :D

Élő ügyfélszolgálat