Ha más is annyit játszott majd kifizették 4 percen belül,jókora nyereménnyel,akkor velem mért szívoznak? Nem értem,és a véleményeddel sem igazán értek egyet. De ez nem is fontos. Sehol sem szól a fáma hogy mennyit kellene és mit játszanom. Csak leráznak és kész. Hogy van ez?
Az is opció ha a csalásban te vagy a 6. aki arról a gépről igénybeveszi (esetleg te vagy a 80 éves nagypapi) akkor a multi acc is benne lehet
Ha nem csináltál semmit nem szívoznak
Sziasztok!
5-6 éve játszom onlinepokert.Itt a starson.Leginkább nl5 fullringet.Letoltam pár millió handet(nem röhögni)ezalatt kb.8-10bb/110-at hoztam stabilan.Viszont egy hónapja nem tudok nyerni!Akármit csinálok,akárhogyan, egyszerűen nem megy!Soha nem volt ekkora szívás!Nem voltam csaláselmélethívő de itt már nagyon furcsa minden!!!!Tudom,hogy grafok nélkül nehéz okosat mondani.Egy hónap alatt ennyire megerősödött a mezőny?Hozzáteszem tudom,hogy vannak hibáim,leakjeim de nem hiszem,hogy ezzel együtt ne tudnám verni a limitet.Bármilyen építő jellegű kritikát szívesen veszek.
Előre is köszönöm!
Ui.:Kb.200-250 ezer hand óta van ez.Létezik ekkora Down?
Ideje egy kis hangsúlyt fektetni a tanulásra!
Ebben igazad van!Folyamatosan azt is teszem.Handet elemzek,videózok stb.Próbálok képben lenni napról napra.Biztos,hogy vannak nálam lelkesebbek is.De mégis nl5 ről beszélünk nem 200 ról.Nem hiszem,hogy 1 hónap alatt elszaladt volna mellettem a mezőny.
8-10bb/110-el ne is csodálkozz :))
"kb.8-10bb/110-at hoztam stabilan"
azt csak nem írhatta, hogy break even, vagy -2BB/100 :D
Itt az internetadó, aztan a Stars ugy gondolta bevezeti a szoppandót !
Nl5on tesztelik
Ki játszik SNGWizard nickkel ps-en, nem tudja valaki?
Kanadai játékos, itt ül velem egy asztalnál, 19 asztalon nyom minden féle mtsng-t és olcsóbb mtt-ket, plusz mellé még 3db 30$-os spin@go-t. :D