Nem tudom, hogy mit tolsz, de itt megy flottul ...
Talán a vak nem nőtt! Nem rég amikor valami rüszmeteg nagy sunday misi volt a főszateliten meg rekord mennyiségű ember, összecsuklott a rendszer és csak vártunk, vártunk, közben nőtt a vak. Jött a következő leosztás, mindenkinek kezdő zsetonból 2 vagy 3 BB-je lett. Ott már nem láttál 4betet ezután, a 3bet is max click-back volt.
RNG-t állítottak csak "szopóflag-re";)
Talán a vak nem nőtt! Nem rég amikor valami rüszmeteg nagy sunday misi volt a főszateliten meg rekord mennyiségű ember, összecsuklott a rendszer és csak vártunk, vártunk, közben nőtt a vak. Jött a következő leosztás, mindenkinek kezdő zsetonból 2 vagy 3 BB-je lett. Ott már nem láttál 4betet ezután, a 3bet is max click-back volt.
Most írták,h nem folytatják a versenyt, visszatérítenek, elnézést bla bla.
Jól nyomják. Ezt már nem tudom milyen oldalon úgy oldották meg (lehet, hogy régi starson), hogy aki még a versenyben volt, azok között szétosztották a nyereményalapot zsetonmennyiséggel arányosan.
Ps7 szoftver linux probléma
Sziasztok!
Az a problémám, hogy az uj Ps7 szoftver nem működik linux alatt! Gyakorlatilag el sem indul!Debian 7.6-ot használok stable verziot! Windows alatt visszaállítottam a PS 6-os verziót igy működik, de van olyan ismerősöm akinek nincs windows-a.
Mi lehet a gond wine vagy java esetleg?A wine verziója 1.4.1-4., java-common 0.47. Ha valaki tud esetleg valamit kérem írjon!
A PS supportnak írtam már magyar/angol levelet, de hátha itt van olyan aki tudja a megoldást.
mióta játszhatnak olaszok a ps.eun?
Ezzel miujság? :)
Tuti playmoney asztal volt.