lecso10
Válasz dfecco23 kommentjére
2014. nov. 18. 13:06

Nem tudom, hogy mit tolsz, de itt megy flottul ...

Az MTT-k állnak, már amik folyamatban voltak a meghalás előtt.

Marcow
Válasz Thomasson kommentjére
2014. nov. 18. 14:24

Talán a vak nem nőtt! Nem rég amikor valami rüszmeteg nagy sunday misi volt a főszateliten meg rekord mennyiségű ember, összecsuklott a rendszer és csak vártunk, vártunk, közben nőtt a vak. Jött a következő leosztás, mindenkinek kezdő zsetonból 2 vagy 3 BB-je lett. Ott már nem láttál 4betet ezután, a 3bet is max click-back volt.

MerACE
2014. nov. 18. 14:35

RNG-t állítottak csak "szopóflag-re";)

Én azt reméltem, hogy most állítják vissza.

lecso10
Válasz Marcow kommentjére
2014. nov. 18. 15:21

Talán a vak nem nőtt! Nem rég amikor valami rüszmeteg nagy sunday misi volt a főszateliten meg rekord mennyiségű ember, összecsuklott a rendszer és csak vártunk, vártunk, közben nőtt a vak. Jött a következő leosztás, mindenkinek kezdő zsetonból 2 vagy 3 BB-je lett. Ott már nem láttál 4betet ezután, a 3bet is max click-back volt.

Most írták,h nem folytatják a versenyt, visszatérítenek, elnézést bla bla.

Marcow
Válasz lecso10 kommentjére
2014. nov. 18. 15:26

Most írták,h nem folytatják a versenyt, visszatérítenek, elnézést bla bla.

Jól nyomják. Ezt már nem tudom milyen oldalon úgy oldották meg (lehet, hogy régi starson), hogy aki még a versenyben volt, azok között szétosztották a nyereményalapot zsetonmennyiséggel arányosan.

lecso10
Válasz Marcow kommentjére
2014. nov. 18. 17:10

Jól nyomják. Ezt már nem tudom milyen oldalon úgy oldották meg (lehet, hogy régi starson), hogy aki még a versenyben volt, azok között szétosztották a nyereményalapot zsetonmennyiséggel arányosan.

Az MTSNG-knél így csinálták most is. Szerintem itt is ez lesz, mert már ITM-ben voltunk.

bigpun
Válasz lecso10 kommentjére
2014. nov. 19. 21:27

Ps7 szoftver linux probléma

Sziasztok!

Az a problémám, hogy az uj Ps7 szoftver nem működik linux alatt! Gyakorlatilag el sem indul!Debian 7.6-ot használok stable verziot! Windows alatt visszaállítottam a PS 6-os verziót igy működik, de van olyan ismerősöm akinek nincs windows-a.
Mi lehet a gond wine vagy java esetleg?A wine verziója 1.4.1-4., java-common 0.47. Ha valaki tud esetleg valamit kérem írjon!
A PS supportnak írtam már magyar/angol levelet, de hátha itt van olyan aki tudja a megoldást.

dfecco23
Válasz Horvathrozi kommentjére
2014. nov. 20. 0:50

mióta játszhatnak olaszok a ps.eun?

Ezzel miujság? :)

BT86
2014. nov. 20. 1:27

Ezzel miujság? :)

Tuti playmoney asztal volt.

dfecco23
Válasz BT86 kommentjére
2014. nov. 20. 10:47

Tuti playmoney asztal volt.

Vagy valami bug, mert mostanában elég sűrűn lehet ilyennel találkozni sajnos. :(

Élő ügyfélszolgálat