Horvathrozi
Válasz dfecco23 kommentjére
2014. nov. 20. 12:13

Ezzel miujság? :)

PL Omaha heads upot játszottam egy olasz sráccal de azóta se találkoztam 1el sem szóval lehet h csak vééletlen beengedték :)

BT86
Válasz dfecco23 kommentjére
2014. nov. 20. 12:17

Vagy valami bug, mert mostanában elég sűrűn lehet ilyennel találkozni sajnos. :(

Az azért nagyon durva bug lenne, és gyorsan híre is menne a fórumokon.
Másik szoftveren játszhatnak csak real money-t, ezen csak play money-t. Mint ahogy pl az amerikaiak is.

BT86
Válasz Horvathrozi kommentjére
2014. nov. 20. 12:18

PL Omaha heads upot játszottam egy olasz sráccal de azóta se találkoztam 1el sem szóval lehet h csak vééletlen beengedték :)

Real money asztalon és olasz címmel játszott?

dfecco23
Válasz Thomasson kommentjére
2014. nov. 20. 12:33

Ez elég érdekes akkor ... :O

Marcow
2014. nov. 23. 12:36

Haj! Amióta az amaya van kb, a kaspersky vírus mester azt írja a stars frissítő fájlra, hogy nincs digtális aláírás, nagy kockázatú fájl, nem javasolja a letöltését és kevesebb mint 1000-en biztak meg benne eddig. Tegnap meg hívtak a digitől, hogy hackertámadás érte (egyébként most sok gépet megtámadtak a hírek szerint) a gépemről/routeremről a digit és letiltották a korábbi felhasználónevet (vagy mit). Aszonták futtassak egy vírus keresesét, ami csak a stars gui fájlt találta meg mint trágya.(másnak nem reklamált a víruskeresője minden frissítésnél?)

Múltkor, amikor hasítottam nagyobbat, nem sokkal később már ott volt a PT4 egyik bugyrában valami kémprogram. Dislike. Ha hacker lennék, biztos itt vadásznám le a könnyű pénzt...

Van security tokenem (jelszó generáló), de most hallottam, hogy valakinek ennek ellenére is le tudták lopni a pénzét vmi bankból, yeah!!!

Tapasztalat, tanács? Köszi!

kry
2014. nov. 23. 13:19

nálam ezt dobja az AVIRA:

előtte kaspersky-t használtam, és ott sem jelzett soha semmit.

Galambos Tarzan
Válasz Marcow kommentjére
2014. nov. 23. 14:09

Haj! Amióta az amaya van kb, a kaspersky vírus mester azt írja a stars frissítő fájlra, hogy nincs digtális aláírás, nagy kockázatú fájl, nem javasolja a letöltését és kevesebb mint 1000-en biztak meg benne eddig. Tegnap meg hívtak a digitől, hogy hackertámadás érte (egyébként most sok gépet megtámadtak a hírek szerint) a gépemről/routeremről a digit és letiltották a korábbi felhasználónevet (vagy mit). Aszonták futtassak egy vírus keresesét, ami csak a stars gui fájlt találta meg mint trágya.(másnak nem reklamált a víruskeresője minden frissítésnél?)

Múltkor, amikor hasítottam nagyobbat, nem sokkal később már ott volt a PT4 egyik bugyrában valami kémprogram. Dislike. Ha hacker lennék, biztos itt vadásznám le a könnyű pénzt...

Van security tokenem (jelszó generáló), de most hallottam, hogy valakinek ennek ellenére is le tudták lopni a pénzét vmi bankból, yeah!!!

Tapasztalat, tanács? Köszi!

Gyaluld le a géped teljesen (winchester formatálás), aztán ha még nincs akkor vegyél egy jogtiszta operációs rendszert, és azt rakd fel, közvetlenül utána egy jogtiszta vírusírtó + tűzfal kombót (Kaspersky termékek szerintem nagyoj jók) és kellene még egy keylogger detector is. Amíg ezek nincsenek meg addig ne is csatlakozz a netre, legjobb, ha még a kábelt is kihúzod. A vírusírtót + a keylogger detectort futtasd le full scannel pár naponta. Ezen kívül még vannak egyéb defender szoftverek is, körül kell nézni, de ez elméletileg elég kell, hogy legyen. Semmilyen adatod ne add meg megbízhatatlan oldalon, és ha lehet a netes bankkártyás vásárlásokat se használd. Tokened legyen mindenhová ahova csak lehet. Stars meg mindenféle szoftvert csak a saját hivatalos oldalukról tölts le, nagyon kell rá figyelni, hogy ne valami fake link legyen, mert úgy könnyű becumizni egy trójait, ésa pókeresekre előszeretettel utaznak így. Az eredményeid sehol ne publikáld (bár ez már késő), mert akkor már tudják, h van mit keresni nálad. Ha csinálsz backupot a gépeden lévő adatokról, akkor még mentés előtt nézd át víruskeresővel, nehogy a tiszta rendszerre te magad másold vissza utána a vírust. A oprendszert mindig updateld, főleg ha biztonsági frissítést adnak ki. Jelszavakat ne tárolj a gépeden. Semmilyen kicsit is gyanús wifire ne csatlakozz fel ha esetleg laptopod van. Ezek alapok, de ennél sokkal többet nem tudsz tenni.

fenejyerek
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2014. nov. 24. 14:46

Step

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy step-es versenyeken lvl 4-en ki tudom venni belőle a 215 dolláros nevezési díjat ha leregisztrálok a versenyről vagy csak a step kupont kapom vissza?

"Ha eljutsz a Step 4-ig, felhasználhatod a kuponodat a PokerStars bármelyik 215 $ nevezési díjú heti nagyversenyén, mint amilyen a Sunday Million, a Sunday Warm-Up és Sunday Second Chance, illetve folytathatod utadat a Step 6 felé."

A Step kuponok nem küldhetők át más játékosnak.
A Step kuponok nem válthatók be sem készpénzre, sem más egyébre.
Az osztozás (a nyereményalap felosztása a még versenyben lévő játékosok között) nem engedélyezett a Step versenyeken.
A versenyek paramétereinek előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Előre is köszi.
Üdv!!!

Wildcatfish
Válasz fenejyerek kommentjére
2014. nov. 24. 14:59

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy step-es versenyeken lvl 4-en ki tudom venni belőle a 215 dolláros nevezési díjat ha leregisztrálok a versenyről vagy csak a step kupont kapom vissza?

"Ha eljutsz a Step 4-ig, felhasználhatod a kuponodat a PokerStars bármelyik 215 $ nevezési díjú heti nagyversenyén, mint amilyen a Sunday Million, a Sunday Warm-Up és Sunday Second Chance, illetve folytathatod utadat a Step 6 felé."

A Step kuponok nem küldhetők át más játékosnak.
A Step kuponok nem válthatók be sem készpénzre, sem más egyébre.
Az osztozás (a nyereményalap felosztása a még versenyben lévő játékosok között) nem engedélyezett a Step versenyeken.
A versenyek paramétereinek előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
Előre is köszi.
Üdv!!!

Nem ha leíratkzól a kupont kapod vissza. (mondjuk azt nem értem mért nem egyszerübb kiprobálni ? )

kry
2014. nov. 24. 19:23

ez mekkora tahóság wazeee:

jöhetne már valami olyan újítás, aminek örülök is...

Élő ügyfélszolgálat