Maxxxika
Válasz Thomasson kommentjére
2014. dec. 4. 11:40

Nem megy a PS.
A NAV blokkolta?

bencerhen
2014. dec. 4. 11:48

nálam megy, nincs is fennt a blokkoltak között

lecso10
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. dec. 4. 11:51

Nem megy a PS.
A NAV blokkolta?

Már akkor sejtettem,hogy ez lesz, amikor Vida Ildikót elkapták a riporterek a bécsi repülőtéren. Csak a Man szigetre utazhatott, azért titkolózott. Meg is lett az eredménye.

Wasserstein
2014. dec. 4. 11:53

jelentem müxik

Maxxxika
Válasz Wasserstein kommentjére
2014. dec. 4. 12:00

jelentem müxik

Oszt mégis mi?
Mert 1 óra múlva kezdődik a restart.

Wasserstein
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. dec. 4. 12:17

Oszt mégis mi?
Mert 1 óra múlva kezdődik a restart.

A PS. Nyilván nem a kenyérpirítóra gondoltam.
Az, h 1 óra múlva mi lesz, azt nem tudom, nem vagyok időjós :D

ARB1911
2014. dec. 4. 12:49

Sziasztok! Több éve nem játszottam már Ps-on,de a múlthéten utaltam át pénzt full tiltről(összevankötve) és mikor beléptem csak játékpénzes aztalokat láttam, a pénzem is csak játékpénzből állt, akárhogy nézegettem nem tudtam átállítani, azt tanácsolták, hgoy biztos a régi comos kliensem van és töltsem le az eu-st (tényleg a régi volt), letöltöttem itt már normális ablak jelent meg viszont nem engedett be, mondván hogy az én regemet csak a .com-ról használhatom ezért frissítsem és töltsem le azt, majd egy gomb ahol fel is ajánlja ezt a lehetőséget. Csakhogy a telepítés végén kiír valami hibát(3-as kód), hogy valamiért azt nem lehet és akkor ennyi. Ötletek?

forzadani3
Válasz ARB1911 kommentjére
2014. dec. 4. 13:07

Sziasztok! Több éve nem játszottam már Ps-on,de a múlthéten utaltam át pénzt full tiltről(összevankötve) és mikor beléptem csak játékpénzes aztalokat láttam, a pénzem is csak játékpénzből állt, akárhogy nézegettem nem tudtam átállítani, azt tanácsolták, hgoy biztos a régi comos kliensem van és töltsem le az eu-st (tényleg a régi volt), letöltöttem itt már normális ablak jelent meg viszont nem engedett be, mondván hogy az én regemet csak a .com-ról használhatom ezért frissítsem és töltsem le azt, majd egy gomb ahol fel is ajánlja ezt a lehetőséget. Csakhogy a telepítés végén kiír valami hibát(3-as kód), hogy valamiért azt nem lehet és akkor ennyi. Ötletek?

Fotózzad le, hogy milyen hibát ír és küldjed el a ps-nek! Általában gyorsan megmondják hogy mi a gond és mit csinálj.

Maxxxika
2014. dec. 4. 13:43

[video=youtube;uTaxnnPos7U]https://www.youtube.com/watch?v=uTaxnnPos7U[/video]

Bicon7
2014. dec. 6. 11:37

Sziasztok!
A következő a problémám a Pokerstarsal:a gépem működik net megy, de amint fellépek a Ps-re és írnám be a jelszót a gép újraindul. Van, hogy eljutok a jelszó beírásáig de ha utána kattintok valahova szintén újraindul...
Nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma?
Segítségeteket előre is köszönöm.

Élő ügyfélszolgálat