lecso10
Válasz Netrol kommentjére
2014. dec. 6. 21:06

Tudom, hogy sokan utáljátok a spin n got, de ez az új 1M $5-os nagyon beütött eddig! 3/3 behúzva mind a három $30-os volt! Meg is lepődtem milyen jól adja! Ja és mivel mindenki az 1M-ra hajt nagyon gyenge a mezőny!

Én lenyomtam vagy 100-150-t, miután visszaestem összesítésben +30$-ra abbahagytam. Ehhez nincs idegrendszerem.

pethetiti
2014. dec. 6. 21:20

Tudom, hogy sokan utáljátok a spin n got, de ez az új 1M $5-os nagyon beütött eddig! 3/3 behúzva mind a három $30-os volt! Meg is lepődtem milyen jól adja! Ja és mivel mindenki az 1M-ra hajt nagyon gyenge a mezőny!

Az a baj hogy a ***** úgy is el csalja a végén,szerintem okádék ez a játék

pethetiti
Válasz pethetiti kommentjére
2014. dec. 6. 21:21

hu ha, nem lehet judé-t írni magyarul hoppá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asa
Válasz Thomasson kommentjére
2014. dec. 8. 13:31

Üdv!

Nekem a következő problémám adódott. Alapvetően két gépen szoktam játszani plusz elvétve telefonon néha veszek egy sorsjegyed Spin and go formájába. A napokban viszont az történt, hogy csak egy gépről enged bejelentkezni a kliensbe. Ha a többiről próbálok belépni kiírja, hogy már be vagyok jelentkezve és először lépjek ki a másik gépről. Vagyis most csak egy gépről tudok játszani. A kérdésem az lenne, hogy találkozott e már valaki hasonló problémával, illetve tud e valaki olyan opcióról, a pokerstars 7 kliensbe, hogy manuálisan kitudom e léptetni magamat? Mert ha csak bezárom a klienst az nem jelent megoldást, valami miatt nem érzékeli, hogy kiléptem, így csak ugyan arról a gépről tudok most visszalépni.

lecso10
Válasz Asa kommentjére
2014. dec. 8. 13:32

Üdv!

Nekem a következő problémám adódott. Alapvetően két gépen szoktam játszani plusz elvétve telefonon néha veszek egy sorsjegyed Spin and go formájába. A napokban viszont az történt, hogy csak egy gépről enged bejelentkezni a kliensbe. Ha a többiről próbálok belépni kiírja, hogy már be vagyok jelentkezve és először lépjek ki a másik gépről. Vagyis most csak egy gépről tudok játszani. A kérdésem az lenne, hogy találkozott e már valaki hasonló problémával, illetve tud e valaki olyan opcióról, a pokerstars 7 kliensbe, hogy manuálisan kitudom e léptetni magamat? Mert ha csak bezárom a klienst az nem jelent megoldást, valami miatt nem érzékeli, hogy kiléptem, így csak ugyan arról a gépről tudok most visszalépni.

Írj a supportnak,h jelentkeztessenek ki mindenhonnan. Pár perc alatt kiléptetnek.

Asa
2014. dec. 8. 13:34

Köszi!!! Már írok is! :)

Netrol
2014. dec. 8. 18:27

Haver most hívott, hogy mérföldkő leosztásban van play money asztalon! Ezmiez??

Gotcha87
2014. dec. 8. 18:45

Az érdekes minden szempontból, pláne hogy az egész lepörgött szombaton. :)

Wasserstein
2014. dec. 8. 19:58

Amennyi VPP-t szerezhetett, annyiért durva score-t fog leakasztani

Netrol
2014. dec. 8. 21:47

Írt a supportnak akik azt írták, hogy gebasz van a rendszerben de a programozoík már dolgoznak a hiba kijavításán! Ez mekkora LOL! :))

Élő ügyfélszolgálat