Netrol
Válasz Thomasson kommentjére
2014. dec. 13. 14:20

Ha megjelölök egy bazi nagy fisht az asztalnál azt, hogy tudom legközelebbi belépés után megkeresni, hogy játszik e valamelyik asztalnál?

Fiatal
Válasz Netrol kommentjére
2014. dec. 13. 15:00

Kérelmek/Játékos keresése. Ha tudod a nevét, mert én nem tudok olyat, hogy megjelölt játékosokat listázna a kliens, de lehet, hogy nem ismerem eléggé.:)

Wasserstein
2014. dec. 13. 15:02

A dollár alapú számlát át lehet váltani eurósra a PS-nál? Mert a Neteller számlám eurós. Vagy a Neteller számlám cseréltessem ki dollárosra?

Slynzor
Válasz Wasserstein kommentjére
2014. dec. 13. 15:21

A dollár alapú számlát át lehet váltani eurósra a PS-nál? Mert a Neteller számlám eurós. Vagy a Neteller számlám cseréltessem ki dollárosra?

PS-en lehet $ + € is.

Wasserstein
2014. dec. 13. 15:24

Köszi a választ!
Szóval akkor csak írjak a supportnak, h cseréljék át eurósra a dollár alapú számlám?
Vagy a Settings-ben lehet valahol állítani?

Slynzor
Válasz Wasserstein kommentjére
2014. dec. 13. 15:41

Köszi a választ!
Szóval akkor csak írjak a supportnak, h cseréljék át eurósra a dollár alapú számlám?
Vagy a Settings-ben lehet valahol állítani?

Nekem alapból $-os és €-s is az accom. Azt hiszem akkor lett €-s is, amikor elindultam egy €-s MTT-n, és amit nyertem rajta, nem váltotta vissza $-ra, hanem €-ban írta jóvá.

kry
2014. dec. 13. 15:47

:o

Wasserstein
Válasz Slynzor kommentjére
2014. dec. 13. 15:51

Nekem alapból $-os és €-s is az accom. Azt hiszem akkor lett €-s is, amikor elindultam egy €-s MTT-n, és amit nyertem rajta, nem váltotta vissza $-ra, hanem €-ban írta jóvá.

Még sosem játszottam eurós játékot, ezért csak dollárt mutat. De pénz kiutaláskor eurót váltja át dollárra vagy fordítva?

Wasserstein
Válasz kry kommentjére
2014. dec. 13. 15:52

:o

Király vagy :)
Köszönöm

Netrol
Válasz Fiatal kommentjére
2014. dec. 13. 16:19

Kérelmek/Játékos keresése. Ha tudod a nevét, mert én nem tudok olyat, hogy megjelölt játékosokat listázna a kliens, de lehet, hogy nem ismerem eléggé.:)

Köszi! Nekem ez is elég! Nyitottam egy jegyzettömböt és oda mentem le a neveket, ha így meg tudom őket találni az bőven jó!

Élő ügyfélszolgálat