player09
Válasz lecso10 kommentjére
2014. dec. 16. 7:00
Sziasztok!
Lehet buta lesz a kérdés......valamiért a lobbyban megváltozott a pénztár kinézetem(olyan mintha a 7 es verzióból lenne,nekem 6 os van)Hogyan tudnám visszaállítani?
Netrol
Válasz Thomasson kommentjére
2014. dec. 16. 7:32
Ez a mostani promójuk a piros ászokkal nyerni BOOMolni vonatkozik az omaha zoom játékokra is?
vargepard
Válasz Netrol kommentjére
2014. dec. 16. 7:51
Ez a mostani promójuk a piros ászokkal nyerni BOOMolni vonatkozik az omaha zoom játékokra is?
[h=2]Így nyerhetsz te is[/h] Bármelyik játékos nyerhet a díjakból, aki valódi pénzes Zoom
holdemet játszik 6 vagy 9 fős készpénzes asztalon, bármelyik alapon. Ha két piros ászt kapsz az osztásnál, és megnyered a partit a flop után (miután az első három közös kártyát leosztották), azért jár a jutalom. Mindenképpen meg kell osztanod a partit a BOOM! lejátszó használatával a világgal.
Jóváírunk a számládon 50 nagyvaknyi pénzdíjat azon a téten számolva, ahol játszottál, ez maximum 50 $ lehet 48 órán belül.
Omaha nem játszik.
lecso10
Válasz player09 kommentjére
2014. dec. 16. 8:35
Sziasztok!
Lehet buta lesz a kérdés......valamiért a lobbyban megváltozott a pénztár kinézetem(olyan mintha a 7 es verzióból lenne,nekem 6 os van)Hogyan tudnám visszaállítani?
Megváltozott a cashier, most lett nekem is ilyen új dizájnos, pedig nekem már jó ideje a 7 van fent.
Netrol
Válasz Thomasson kommentjére
2014. dec. 16. 8:42
Köszi az infót, akkor el kell kezdenem holdem zoomot is játszani!
borniex
Válasz vargepard kommentjére
2014. dec. 16. 17:43
Hol írja, hogy az omaha holdem nem játszik?
BT86
Válasz borniex kommentjére
2014. dec. 16. 21:36
Hol írja, hogy az omaha holdem nem játszik?
Az valami 3 lapos pókervariáns?
borniex
Válasz BT86 kommentjére
2014. dec. 17. 14:22
Olyan mint a texas holdem csak 4 lappal a kézben!
balu999
2014. dec. 17. 14:47
Ez a hsz úgy lett volna igazi ha dánnak írod :)
BT86
2014. dec. 17. 16:13
Le van írva a szabályzatban, hogy zoom holdem.
Igazából nem értem, hogy milyen kérdés merülhet még fel. De van is kérdésed, akkor inkább úgy tedd fel, hogy meg is lehessen érteni :)