Csak 2 hete vagyok itt és csak 20K handről lenne szó.
Írok nekik mailt, hátha elküldik...
Csak 2 hete vagyok itt és csak 20K handről lenne szó.
Írok nekik mailt, hátha elküldik...
Nekem szó nélkül elküldték, pedig több handről volt szó.
Írtam nekik, remélem elküldik nekem is.
Viszont vmi nem okés ezzel a HH küldéssel. Lekértem 1 hétre visszamenőleg az előbb és összesen 200 HH-t küldtek el, pedig ennek sokszorosát játszottam.
Szeretném az FPP pontjaimat beváltani egy Sports Jacketre (Póker Játékos Ãruház - VIP Ãruház, ezzel nincs is gondom... csak sehol nm találok képet,h. hogy nézz ki hátulról a pulcsi/dzseki. Ha "véletlen" vmelyikőtöknek van egy ilyen pls. csináljon vagy szúrjon be ide egy fényképet róla.
Thx, dánke és ezer hála érte előre is,köszi! ;)
Szeretném az FPP pontjaimat beváltani egy Sports Jacketre (Póker Játékos Ã�ruház - VIP Ã�ruház, ezzel nincs is gondom... csak sehol nm találok képet,h. hogy nézz ki hátulról a pulcsi/dzseki. Ha "véletlen" vmelyikőtöknek van egy ilyen pls. csináljon vagy szúrjon be ide egy fényképet róla.
Thx, dánke és ezer hála érte előre is,köszi! ;)
Leesett, nem erre gondolsz. :D
Nem! hanem a VIP-áruházba eggyel felette lévő, 2500 FPP-be kerülö fekete zippzárosra. Arra vok kíváncsi,h. sima fekete-e a hátulja vagy esetleg van rajta vmi.. pölö egy pikk ász..?!
Nem! hanem a VIP-áruházba eggyel felette lévő, 2500 FPP-be kerülö fekete zippzárosra. Arra vok kíváncsi,h. sima fekete-e a hátulja vagy esetleg van rajta vmi.. pölö egy pikk ász..?!
Sztem nem, már ha jól értem az angol tudásommal.
Ez szerepel a pulcsi alatt a VIP-áruházban: "With PokerStars logos on the left breast and Spade on the back, the look is unique and cool."
Spade on the back = pikk van a hátulján vagy pikkel a hátulján
Ezért lenne jó egy fénykép róla, igazán kíváncsi lennék rá.