Szeretném az FPP pontjaimat beváltani egy Sports Jacketre (Póker Játékos Ã�ruház - VIP Ã�ruház, ezzel nincs is gondom... csak sehol nm találok képet,h. hogy nézz ki hátulról a pulcsi/dzseki. Ha "véletlen" vmelyikőtöknek van egy ilyen pls. csináljon vagy szúrjon be ide egy fényképet róla.
Thx, dánke és ezer hála érte előre is,köszi! ;)
Szevasztok!
Ki tudja, hogyan működik a versenypénz eladás??
Köszi
Szerintem erről sajnos ecsúsztál :( Hónapok óta akartam ilyet, de csak S és XXL méretekben volt. Most meg már csak logós van, az meg annyira nem cool...
Akkor ezt kanyar nélkül benyaltam!.? faszaa!! :S Amúgy pont még jó lett volna az S-es is. Most mi legyen...? majd szétnézek vagy várok hátha lesznek új jobb cuccok.
Költsd a pontokat inkább cash bonuszra és vegyél belőle egy ilyen pulcsit az e-bayen. :)
Thx a tippet/tanácsot ceewyl ;)
De pls. szúrj be nekem egy linket ide az e-bay-ről,ahonnan tudnék rendelni. Köszi előre is! Amúgy van magyar e-bay oldal is?
Ok, vedd úgy, hogy nem mondtam semmit.
sziasztok
pokerstarshoz keresnék egy olyan szkriptet amivel, potot, fél potot stébét lehet hívni gombnyomásra.
nos néztem, az AHK BetPotot de nem tudok rájönni miként és hogyan tudnám feltelepíteni.
ha valaki jártas ez ügyben annak a segítségét szívesen venném. köszönöm előre is!
sziasztok
pokerstarshoz keresnék egy olyan szkriptet amivel, potot, fél potot stébét lehet hívni gombnyomásra.
nos néztem, az AHK BetPotot de nem tudok rájönni miként és hogyan tudnám feltelepíteni.
ha valaki jártas ez ügyben annak a segítségét szívesen venném. köszönöm előre is!
jónak tűnik, thx. leszedtem ami a linken volt, de csak egy fájl jött le becsomagolva. kicsomagolás után mi a teendő, mert ez nem egy exe file, szóval nem tudom instalálni gondolom nem is kell:)
de nem látom leírva sehol a lépéseket