Wasserstein
Válasz SötétEgér kommentjére
2014. dec. 24. 12:38

Engem az érdekelne, hogy ha váltok 4-6 asztal sh nlhm-ről 2 asztal zoomra akkor hozható-e ugyanaz a handszám/óra?

Kb. igen

spindel15
Válasz don pro kommentjére
2014. dec. 25. 22:41

Nem szeretem a Stars-t. Itt még soha nem sikerült eredmény elérnem. Más termekben azért vannak nyereményeim és az idei évben különösen szép rollt építettem és még vettem is ki bőven.(MTT)
Itt is szoktam néha befizetni tolom a versenyeket, az eredmények persze elmaradnak ugyanúgy mint az elmúlt években. Itt a téliszünet, gondoltam majd most.... hát nem!!! Elképesztő. A hülyék eldorádója.
Elvileg jó játékkal könnyebb lenne nyerni a sok gyenge játékos ellen. Viszont ha egy versenyen van 5000 induló abból 3000 teljesen vagy majnem teljesen fogalmatlan előbb utóbb úgyis lemákolnak.
Jokerstars= bingó poker csimborasszója

VTomi24
Válasz titcar kommentjére
2014. dec. 25. 22:50

mi lenne ha kipróbálnád? :)

Te tényleg az akadémia bölcse vagy:p

Shokyu
Válasz spindel15 kommentjére
2014. dec. 25. 23:20

Nem szeretem a Stars-t. Itt még soha nem sikerült eredmény elérnem. Más termekben azért vannak nyereményeim és az idei évben különösen szép rollt építettem és még vettem is ki bőven.(MTT)
Itt is szoktam néha befizetni tolom a versenyeket, az eredmények persze elmaradnak ugyanúgy mint az elmúlt években. Itt a téliszünet, gondoltam majd most.... hát nem!!! Elképesztő. A hülyék eldorádója.
Elvileg jó játékkal könnyebb lenne nyerni a sok gyenge játékos ellen. Viszont ha egy versenyen van 5000 induló abból 3000 teljesen vagy majnem teljesen fogalmatlan előbb utóbb úgyis lemákolnak.
Jokerstars= bingó poker csimborasszója

Most itt a szünetben letoltál gyorsan pár ezer MTT-t és abból vontál le tanulságokat? Vagy csak kiestél 10 versenyről és máris a PS a hibás?

spindel15
Válasz Shokyu kommentjére
2014. dec. 25. 23:28

Nem tudom hol olvastad az írásomban, hogy a Stars lenne a hibás?!
A kérdés pedig fing fürészelés met nyílván nem játszottam le pár ezer MTT-t.

gerikup
Válasz spindel15 kommentjére
2014. dec. 26. 16:40

Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy kb. mennyi adatforgalmat bonyolíthat egy 20asztalos 8órás játékmenet a pokerstarson?
10 napig kellene játszanom 12GB vodafonos mobilnettel.

Köszönöm

titcar
Válasz gerikup kommentjére
2014. dec. 26. 17:13

Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy kb. mennyi adatforgalmat bonyolíthat egy 20asztalos 8órás játékmenet a pokerstarson?

Köszönöm

elég lesz, nézd meg mennyi helyet foglalnak az ezalatt keletkező hh-k :)

gerikup
Válasz Thomasson kommentjére
2014. dec. 27. 9:05

Köszönöm!

Szecska
Válasz Thomasson kommentjére
2014. dec. 27. 11:35

Sziasztok!

Köszönöm
Regebben tobbszor mertem, es kb orankent 7-8 megara jott ki az adatforgalom. Tehat a megadott jatekmennyiseggel kb 600 mega lesz a forgalom, felteve, hogy mast nem csinalsz, es egyik szoftver se akkor fogja frissiteni magat

Ollie
Válasz koviii kommentjére
2014. dec. 27. 13:15

Lehet volt már, de lehet tudni mi lesz a rakeback-el jövőre?
Ha ott is lesz 1 drasztikus csökkentés az elég durva lenne, a rake emelés után.

Illetve az FPP-k értéke fog csökkeni? Mármint úgy értem, hogy nem 700fpp lesz egy storm hanem mondjuk 750...?
Sry ha erről volt már szó

Élő ügyfélszolgálat