Maxxxika
Válasz Thomasson kommentjére
2014. dec. 22. 10:59

A topicjában írták, hogy nem kell PA-s regnek lennie.

Netrol
2014. dec. 22. 11:28

Hát gyerekek én nem lepődöm már meg semmin ami a PS-en történik, de tegnap este játszottam egy 8K garantált progressive knockout versenyen. Jól is ment kiütöttem pár balféket aztán beült az asztalhoz egy telefonról játszó agyatlan fish! Annyira látványosan neki osztotta a lapokat az rng, hogy öröm volt nézni! Először tőlem gombolt le 8k zsetont az AK-m ellen jött A7-tel persze, hogy jött a hetes, aztán hullajtotta az embereket A8-cal vert egy A9-et 8-ast flopolt, végül engem is kicsinált meg egy másik játékost dupla KO-val. Nekem AK-m volt neki TT, a másik ellennek meg QQ, flopoltam egy A-t de turnre kapott még egy T-t így búcsú. Össze fogom szedni a behúzott flipjeit megér egy misét!

Altos
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. dec. 22. 11:35

A topicjában írták, hogy nem kell PA-s regnek lennie.

Köszi, már azóta én is láttam.

Altos
2014. dec. 22. 11:39

Engem meg azzal akasztott ki, hogy az egyik knockout küldetés jutalom versenyét törölte, mert csak 7642-en voltunk, és 8162-ben minimalizálta a részvételt....vagyis mivel nem tudott 520 embernek kiosztani 15 centet, ezért a többinek sem adta a maradék 7342 dodót...

kertitorp
2014. dec. 23. 9:37

Valami miatt nem tudok a PS-re belépni. Addig sikerül, hogy contacting site... . A vírusirtót kilőve is ugyanaz van. Valakinek van valami ötlete?

Már megoldódott, nem tudom mi volt a gond.

vroli23
Válasz kertitorp kommentjére
2014. dec. 23. 9:49

Valami miatt nem tudok a PS-re belépni. Addig sikerül, hogy contacting site... . A vírusirtót kilőve is ugyanaz van. Valakinek van valami ötlete?

Már megoldódott, nem tudom mi volt a gond.

Tegnap este én se tudtam órákon át belépni, ma simán ment. Tetszik az új ps7:mad:

torzon
Válasz vroli23 kommentjére
2014. dec. 24. 2:30

PS6 cashierben volt "bonus offers"( vagy valami hasonló) lehetőség,7esben nem találom,tudnátok segíteni? Köszi!

szroli
2014. dec. 24. 12:06

Érdekelne,hogy ki mit gondol a PS-ről.

SötétEgér
2014. dec. 24. 12:18

Engem az érdekelne, hogy ha váltok 4-6 asztal sh nlhm-ről 2 asztal zoomra akkor hozható-e ugyanaz a handszám/óra?

titcar
Válasz SötétEgér kommentjére
2014. dec. 24. 12:32

Engem az érdekelne, hogy ha váltok 4-6 asztal sh nlhm-ről 2 asztal zoomra akkor hozható-e ugyanaz a handszám/óra?

mi lenne ha kipróbálnád? :)

Élő ügyfélszolgálat