Omg mennyi részeg játszik most. :)
No Limit Texas Hold'em Hand, 100/200, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Miért, nem úgy volt,h 31-ig tart a spin and go promó? 1-e van és még mindig semmi?
Egyáltalán van olyan SNE akinek normális grafikonja van? Vagy mindenki bukik, mint az állat és az RB ből meg visszajön minden? Alacsonyabb limiteken a jobb játékosoknak pont fordítva néz ki a grafikonjuk. De ezek szerint mégsem ők a jobbak, mert az óriásbukók többet keresnek. :)) Ügyes ez a ps
És megint resetelte az összes beállításomat, és megint nem megy a zoom HUD. Mi a f*szért kell ezt 2 havonta eljátszani?
Omg mennyi részeg játszik most. :)
No Limit Texas Hold'em Hand, 100/200, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
És megint resetelte az összes beállításomat, és megint nem megy a zoom HUD. Mi a f*szért kell ezt 2 havonta eljátszani?
nekem is elszállt minden! :mad:
csináltam egy rendszer visszaállítást 2014.12.30-ra, így a lobby, asztal, tétméret, gyorsbillentyű visszajött, viszont az összes játékos jegyzet eltűnt! 5 év anyaga kb. :mad:
notes.user.xml 1KB :mad:
valahogy vissza lehet varázsolni??! vagy igyak egy üveg viszkit, oszt annyi?! :))
eddig úgy gondoltam nem fontos mentegetni, ellustultam a dolgot. most meg szét bas...
na mákoltam, csak egy évet buktam. :)
C:\Users\Kry\AppData\Local\PokerStars
itt az EU klíensre való átállásig megvannak a noteok. olcsó vigasz de ez is valami...
van külön PokerStars, PokerStars.EU, PokerStars.FR mappa.
aki tud még valami okosságot, az ne tartsa magában. ;)
nekem is elszállt minden! :mad:
csináltam egy rendszer visszaállítást 2014.12.30-ra, így a lobby, asztal, tétméret, gyorsbillentyű visszajött, viszont az összes játékos jegyzet eltűnt! 5 év anyaga kb. :mad:
notes.user.xml 1KB :mad:
valahogy vissza lehet varázsolni??! vagy igyak egy üveg viszkit, oszt annyi?! :))