HUNchampion
Válasz Shokyu kommentjére
2015. jan. 8. 20:16

Ez a megoldás amit javasoltak,sok sebből vérzik, és csak nekik kényelmes. Kezdjük ott hogy a stars számlám be van kötve egy aff oldalhoz, továbbá vannak felhasználatlan fppim, illetve nem akarok bronzstarkent újrakezdeni mindent. HUsng a profilom, ahol az új arcokat bekóstálják a regek. Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe, ami miatt ez az ötlet halva született.

xfactor675
Válasz Thomasson kommentjére
2015. jan. 8. 20:17

egy extrém aljas kérdés, 2 év alatt ilyen angol ragadt rád kint? tényleg bocsi, de fáj olvasni a levelezésed.

HUNchampion
2015. jan. 8. 20:22

Nem aljas kérdés, bár a téma szempontjából ez most nem releváns, de azért megválaszolom. Egy olyan cégnél dolgoztam, ahol a főnököm magyar volt, és csak minimális kommunikációra volt szükség emberekkel. Napjaim zömét autóban ülve töltöttem, egymagam. Amióta itthon vagyok, azóta pedig egyéni lustaság miatt felejtettem, tanulás hiánya stb.

xfactor675
2015. jan. 8. 20:47

még1x bocsi. amúgy szerintem az meg végképp kizárja a mozgatás lehetőségét, hogy bekötött reg.

HUNchampion
Válasz xfactor675 kommentjére
2015. jan. 8. 20:56

Úgy érted a mozgatás lehetőségét a .EU rendszerbe? Szerintem ez nem igaz. Mikor kitalálták hogy külön szedik a UK játékosait - ekkor már kint voltam - pár másodperces folyamat volt, amíg átköltöztették a számlámat a UK rendszerbe. Szerintem ez visszafelé is ilyen egyszerű lenne ha akarnák.

van Gerwen
Válasz HUNchampion kommentjére
2015. jan. 8. 23:26

Előbb pre all in ment egy J9o (pikk, treff), amit megadott egy másik J9o (kör, káró). De PS szerint nem 50-50 volt, hanem a piros kombinációnak 50,1%-a volt, szemben a másik 49,9-ével. Miért? :D

Wildcatfish
Válasz HUNchampion kommentjére
2015. jan. 8. 23:35

Úgy érted a mozgatás lehetőségét a .EU rendszerbe? Szerintem ez nem igaz. Mikor kitalálták hogy külön szedik a UK játékosait - ekkor már kint voltam - pár másodperces folyamat volt, amíg átköltöztették a számlámat a UK rendszerbe. Szerintem ez visszafelé is ilyen egyszerű lenne ha akarnák.

Egyik haver születt brit most elköltözött Máltára és secc perc EU-s accja lett.

Ugyanaz a nickje

grabowsky
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. jan. 9. 0:04

Előbb pre all in ment egy J9o (pikk, treff), amit megadott egy másik J9o (kör, káró). De PS szerint nem 50-50 volt, hanem a piros kombinációnak 50,1%-a volt, szemben a másik 49,9-ével. Miért? :D

A fekete lapok erősebbek a pirosaknál, ezt mindenki tudja.

ehh, fordítva vannak a %-ok ;)

akkor a skilljeidet respektálta a stars, főként a szeszpusztítást

Maxxxika
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. jan. 9. 5:53

ugyanez volt ma nekem KK vs KK
(egyik sem volt suited :D )

VTomi24
Válasz Maxxxika kommentjére
2015. jan. 9. 7:47

ugyanez volt ma nekem KK vs KK
(egyik sem volt suited :D )

Az 50,1-es a nyerő kalapból van:D

Élő ügyfélszolgálat