mikki86
Válasz Thomasson kommentjére
2015. jan. 16. 16:58

Mindenesetre ezzel az oldallal végeztem, pókeres életem legrosszabb döntése volt itt próbálkozni.

Zsipali
Válasz xfactor675 kommentjére
2015. jan. 16. 17:29

Azt ugye vágjátok hogy semmilyen bonus nem kötelező?! Senki nem fogja lecsapni a bal heréteket, ha nem teljesítitek, sőt még pénzt sem vonnak le a számlátoktól.

Ettől függetlenül fu amaya

Maxxxika
Válasz Zsipali kommentjére
2015. jan. 16. 17:44

Ja, és én semmilyen bonust nem kaptam. Melyik a jobb?

Az hogy lehetséges?
Ha aktiválod a bónuszt, akkor megkapod.
Ha nem játszottál tavaly, akkor is kapsz 10$-t.

Zsipali
Válasz xfactor675 kommentjére
2015. jan. 16. 17:45

Vicceltem

naggeri
2015. jan. 16. 17:45

@zsipali ez a uk tax miatt van? Pedig van uks ismeros aki kapott... csak a problema h 5.5 rol vissza lett vagva ugye 5 re UK ban a vpp indikator szoval meg tobbet kellene tolni a bonuszhoz :D.

VTomi24
2015. jan. 17. 0:15

Másnál is lefagyogatnak a zoom asztalok? CG és verseny zoom asztal is lefagy.

BT86
Válasz VTomi24 kommentjére
2015. jan. 17. 0:28

PLO zoomon nem volt gond.

Threwory
2015. jan. 17. 5:56

Nálam is ugyanez a helyzet zoom és CG asztalok egyszer csak megállnak nem tudok csinálni semmit

VTomi24
Válasz Threwory kommentjére
2015. jan. 17. 12:14

Nálam is ugyanez a helyzet zoom és CG asztalok egyszer csak megállnak nem tudok csinálni semmit

Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a gond:) A zoom versenyt egyébként csak úgy tudtam folytatni, hogy kiléptem, mikor leállt és újra elfoglaltam a helyemet. Volt olyan, hogy 7 helyen ültem egyszerre az asztalnál:) Kár hogy nem FT volt:D

wzz
2015. jan. 17. 12:43

Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a gond:) A zoom versenyt egyébként csak úgy tudtam folytatni, hogy kiléptem, mikor leállt és újra elfoglaltam a helyemet. Volt olyan, hogy 7 helyen ültem egyszerre az asztalnál:) Kár hogy nem FT volt:D

Nekem mtt-n van ilyen már 2 napja. Én is csak úgy tudom folytatni, hogy kilépek és take your seat-tel vissza. Tegnap big22nél nem is vettem észre sokasztalozás közben csak mikor már kiestem.

Élő ügyfélszolgálat