Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
BT86
Válasz Wasserstein kommentjére
2015. jan. 18. 11:34

igen, de akár euró alapú számlát is létrehozhatsz

Ha €-ban fizet be, akkor muszáj lesz neki.

Wasserstein
Válasz BT86 kommentjére
2015. jan. 18. 12:20

Ha €-ban fizet be, akkor muszáj lesz neki.

De ha dollár alapú számlára eurót fizet be, akkor simán átváltják dollárra nem
? Eurósra akkor érdemes váltani, ha euróban fizet be gyakrabban.

BT86
2015. jan. 18. 13:07

De ha dollár alapú számlára eurót fizet be, akkor simán átváltják dollárra nem
? Eurósra akkor érdemes váltani, ha euróban fizet be gyakrabban.

Meg akkor is ha játszik €-s játékokat.

De, átváltják ha azt állítod be. Azért írtam, mert vagy azonnal átváltja $-ra, vagy pedig kell €-s számla. A kérdése pedig az volt, hogy bármikor átválthatja-e majd? Ahhoz pedig kelleni fog az €-s számla, hogy addig azon legyen a pénz.

Wasserstein
Válasz BT86 kommentjére
2015. jan. 18. 13:40

De, átváltják ha azt állítod be. Azért írtam, mert vagy azonnal átváltja $-ra, vagy pedig kell €-s számla. A kérdése pedig az volt, hogy bármikor átválthatja-e majd? Ahhoz pedig kelleni fog az €-s számla, hogy addig azon legyen a pénz.

jaja, különben bukna a konverzión

titcar
Válasz Endre1988 kommentjére
2015. jan. 18. 14:48

ultimate bónuszra van részteljesítés?

Maxxxika
Válasz Thomasson kommentjére
2015. jan. 18. 14:52

csak egyben

VTomi24
Válasz BT86 kommentjére
2015. jan. 18. 16:22

Jaja eurós számlára fizetek be és késöbb váltom majd, ha jobb az árfolyam;) Köszi a válaszokat!

koviii
2015. jan. 18. 16:27

Régebben láttam egy olyan beállítást, hogy az FT-t más színűre rakja megkülönböztetésből. Bár mostanában még itm közelbe se voltam, de érdekelne hol lehet ezt beállítani? 8-10 asztalozok, ha az MTT-n esetleg FT-re jutok csak tudjak már róla, jobban koncentráljak oda :D

Maxxxika
2015. jan. 18. 16:42

settings
table appearance
table display
show final table background

BT86
2015. jan. 18. 18:14

jaja, különben bukna a konverzión

Konverziót már lehet nem ússzuk meg sose, mert úgy rémlik €-ban bonyolítja az utalásokat a PS egy ideje.
De az is lehet, hogy kicsit elbeszélünk egymás mellett :)
Szóval amit depózol, azt a PS rárakja a számládra. Azzal, hogy kiválasztod a pénznemet, azzal kiválasztod, hogy "melyik számlára" ($,€) menjen a pénz. Szóval muszáj megcsinálni az €-s számlát, hogy ha €-ban akarja tartani. Mert az eredeti kérdésben Tomi arra volt kíváncsi, hogy bármikor napi árfolyamon válthat-e $-ra az €-s deposit után. Ahhoz viszont kell az €-s számla.

Élő ügyfélszolgálat