help please :S
Nem tudom letölteni a ps-t az új laptopomra. Nem nagyon értek hozzá, vmi a sütikkel szarakodik. Próbáltam kikapcsolni, bekapcsolni, "kivétel"-t is bepipáltam, de nem működött. Tudom h hülye kérdés de tudnátok segíteni? mára már úgy sem lesz ebből session, de azért várom mielőbb az ötleteket:) köszi
Sütikhez sztem semmi köze, mert nem a böngészőben fogsz játszani, hanem a letöltött kliensben.
Esetleg próbáld meg egy másik böngészőben (Firefox, chrome) letölteni a ps programot. Ha eddig IE-t használtál, akkor hagyd is a fenébe, amúgy is egy retek.
Vagy a tűzfal nem engedte letölteni vagy a vírusirtó. Mert a böngésző nem hiszem, h tiltaná.
Köszi srácok, firefox-al sikerült, viszont most meg a handhistory helyét nemtom megváltoztatni. Azt írja ki h read-only...Hm miatt kellene összehangolnom, de mivel a ps-en nemtom megváltoztatni így elég nehéz. Ráadásul meg se tudja nyitni, mert elvileg az a mappa nem található a gépen. Vannak benne érdekes ékezetek meg 1/2 jelek kis fölső indexben... :D jóó vagyok :P Nesze neked új laptop...dobom ki a ...csába :D
Köszi srácok, firefox-al sikerült, viszont most meg a handhistory helyét nemtom megváltoztatni. Azt írja ki h read-only...Hm miatt kellene összehangolnom, de mivel a ps-en nemtom megváltoztatni így elég nehéz. Ráadásul meg se tudja nyitni, mert elvileg az a mappa nem található a gépen. Vannak benne érdekes ékezetek meg 1/2 jelek kis fölső indexben... :D jóó vagyok :P Nesze neked új laptop...dobom ki a ...csába :D
Rendszergazdaként futtatva sem megy...:S A második mondat nekem sajna nem világos :D
Egyébként még a legelső belépésnél a hm megkérdezte h beállítsa h mentse automatic a handaket a starson? azt leokéztam. mert még nem volt ugye beállítva a handek mentése a starson. Nem lehet h ott van a galiba?
Egyébként még a legelső belépésnél a hm megkérdezte h beállítsa h mentse automatic a handaket a starson? azt leokéztam. mert még nem volt ugye beállítva a handek mentése a starson. Nem lehet h ott van a galiba?
Szevasztok!
Most látom, hogy van 'osszuk le kétszer' beállítás a Starson is.
Máshol is látom, főleg Omahában, hogy van második leosztás.
Nekem ez eddig azonban kimaradt.
Ez pontosan mit jelent?
Mi értelme?
Ksz
Szevasztok!
Most látom, hogy van 'osszuk le kétszer' beállítás a Starson is.
Máshol is látom, főleg Omahában, hogy van második leosztás.
Nekem ez eddig azonban kimaradt.
Ez pontosan mit jelent?
Mi értelme?
Ksz