Akkor beperelem oket. En teljesitettem ok meg nem. Atvertek. Megyek is a hivatalba a tanacsosho.
Akkor beperelem oket. En teljesitettem ok meg nem. Atvertek. Megyek is a hivatalba a tanacsosho.
Nem tudom feldolgozni. A tanacsos ur elkuldott. Hiaba mondtam hogy most jott volna ki a hosszutav ezen a tornan.
ma lesz amúgy 100K gold free 21:00, ha elfelejtetted volna, de itm leszel, dobj 1 centet :D
ma lesz amúgy 100K gold free 21:00, ha elfelejtetted volna, de itm leszel, dobj 1 centet :D
100k ALLIN versenyre még van 1000 hely de gyorsan telik be
Hali,
Please help, olyan problemam van, hogy miota frissitettek a ps szoftvert erre a 7-re, azota amint elinditom a szoftvert, betolt, belepek, es egybol megall, Program not responding.. Esetleg valaki massal is tortent ez? win 8-on.
koszi
Hali,
Please help, olyan problemam van, hogy miota frissitettek a ps szoftvert erre a 7-re, azota amint elinditom a szoftvert, betolt, belepek, es egybol megall, Program not responding.. Esetleg valaki massal is tortent ez? win 8-on.
koszi
A 100k bonus challenge-dzsel mi a helyzet? :) (Ami nálam időközben 110k-s lett, és 10 embert hozzácsaptak a max. indulóhoz, valamint elindult, a dátum viszont megváltozott a holnapi napra)
nálam total halott a lobby, amúgy azt írja, hogy fut. Remélem nyertem és most csinálja a helyet a számlámon :):)