Nálam is halott a 100K.
na most mi lesz ezzel a shootout-al?
Kedves kry!
Gratulálunk a Januári napi bónusz kihívás teljesítéséhez! A február 2-i "Januári bónusz kihívás All-in Shootout" nevezőinek száma elérte a maximális 60 000 főt, és a Januári bónusz kihívást teljesítő játékosok egy részének nem jutott hely a tornán.
Mivel te voltál az egyike a kimaradó játékosoknak, kárpótlásul jóváírtunk a számládon egy 1 $-os Spin&go kupont, amellyel benevezhetsz bármelyik, 1 $ nevezési díjú Spin&góra.
A jóváírt kupont megtekintheted a "Számla" > "Versenykuponjaim" részen a PokerStars lobbyban, és ott nevezhetsz is egy általad választott Spin&go tornára.
az már valami. :D
A késlekedés miatt "kárpótolnak" a csudálatos, fantasztikus lottójegyükkel, vagy úgy gondolják, hogy így spórolnak $50k- t? Ezektől kitelik utóbbi is... :))
110 k
nálam total halott a lobby, amúgy azt írja, hogy fut. Remélem nyertem és most csinálja a helyet a számlámon :):)
azt hittem április 1-ig még van 2 hónap
Nagy nehezen elindult a kliens... (takarítástól/mosogatástól mentett meg...:D )
Most nezem, hogy betettek a 110k freeroll-ra. Csak megerte perelni. Nagy a tanacsosur tekintete.
Én még mindig nem látom az eredményeket. Ha nyertem volna bármit is akkor már jóváírták volna?