V.Peti
Válasz hrvthg kommentjére
2009. szept. 11. 15:32

őszinte leszek: nem tudom, elfelejtettem nekem hogy volt. ha jól emlékszem segítettek benne.

Takii
Válasz hrvthg kommentjére
2009. szept. 11. 16:18

jónak tűnik, thx. leszedtem ami a linken volt, de csak egy fájl jött le becsomagolva. kicsomagolás után mi a teendő, mert ez nem egy exe file, szóval nem tudom instalálni gondolom nem is kell:)
de nem látom leírva sehol a lépéseket

Ezzel majd sikerül elindítani: AutoHotkey

HEX77
Válasz V.Peti kommentjére
2009. szept. 11. 16:18

A StarsAssistant-ban elvileg nincs beting.
Próbálkozz a betpot scriptel, előtte szedd le az autohotkey-t és installáld fel.

AutoHotkey - Free Mouse and Keyboard Macro Program with Hotkeys and AutoText

Egyébként ha teheted és megfelel az igényeidnek, vedd meg a TableNinja-t.

dj.reLax86
Válasz HEX77 kommentjére
2009. szept. 14. 12:16

.

azokat a hozzászólásokat amik az on line pokerre negatívan hatnak azokat törlik?

ceewyl
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2009. szept. 14. 12:33

azokat a hozzászólásokat amik az on line pokerre negatívan hatnak azokat törlik?

Nem, csak az értelmetleneket.

kocka21
2009. szept. 14. 12:34

Nem, de ha valaki csak beszólni akar, meg lehülyézni a online póker közösséget, azt valószínűleg nem látják itt szívesen, ami érthető.

dj.reLax86
Válasz kocka21 kommentjére
2009. szept. 14. 13:45

nem hülyéztelek le. csak mutattam egy kis érdekességet az on line pokerrel kapcsolatban. a manipulálást. szerinted egy olyan dolog ahol millió/milliárd $ ok ról beszélünk nincs manipuláció? XD

ceewyl
2009. szept. 14. 13:52

nem hülyéztelek le. csak mutattam egy kis érdekességet az on line pokerrel kapcsolatban. a manipulálást. szerinted egy olyan dolog ahol millió/milliárd $ ok ról beszélünk nincs manipuláció? XD

És ez miért éri meg a teremnek?

kocka21
2009. szept. 14. 13:56

Nem írtam, hogy te lehülyéztél volna valakit. Általánosságban válaszoltam a kérdésedre. Ezek szerint volt egy hozzászólásod, amit az adminok töröltek, és én nem olvastam.

Stavross82
Válasz kocka21 kommentjére
2009. szept. 15. 12:21

Ha a Strason töltök fel képet magamhoz, az keresztül megy valami cenzúrán?

3napja tettem fel egy képet, de még mindig nem jelenik meg az asztaloknál.

Élő ügyfélszolgálat