Más is tapasztalta, hogy az utolsó frissítés óta nehezebb bezárni a klienst? Rányomok az ikszre és semmi, kétszer-háromszor rá kell bökni hogy végre bezárja! Ez valami marketingstratégia, hogy hátha meggondolom magam és játszom tovább, ha nem zárja be elsőre, vagy mi a f***??
Nálam is hasonló a helyzet, nem akarja bezárni.
Más is tapasztalta, hogy az utolsó frissítés óta nehezebb bezárni a klienst? Rányomok az ikszre és semmi, kétszer-háromszor rá kell bökni hogy végre bezárja! Ez valami marketingstratégia, hogy hátha meggondolom magam és játszom tovább, ha nem zárja be elsőre, vagy mi a f***??
Pár reggeli MTT 1 órával korábban kezdődik. De ez még nem az óraátállítási mizéria, mert vannak sok verseny meg maradt az eredeti időpontban. Wtf?
Most néztem a Full Tilten minden verseny 1 órával hamarabb kezdődik, szóval ez már az óra átállításnak tűnik.
Most néztem a Full Tilten minden verseny 1 órával hamarabb kezdődik, szóval ez már az óra átállításnak tűnik.
Az USA-ban ma elkezdődött a nyári időszámítás, így a PS versenyek magyar idő szerint egy órával hamarabb kezdődőnek, mindenki figyeljen erre!
Ma néztem meg, hogy nálunk csak 3 hét múlva vasárnap ( 29-e ) lesz óra átállítás. Addig 1 órával hamarabb kell versenyekre regelni.
Az mitől van, hogy csak connectinggel a Stars, de nem akar betölteni.