A neteddel lehet a gond. Nálam tegnap este kezdte el a UPC-s net azt csinálni, hogy időnként elmegy úgy fél percre, aztán visszajön. Éppen annyira megy el, hogy mindig kiültessen az asztalokról... Debrecenben lakok, valaki tapasztal hasonlókat errefelé?
Ami mondjuk érdekes, hogy a Stars-nál előjön a "connecting" ablak, és csak keresi a szervereket, de nagyon sokáig nem találja. Viszont ha rámegyek ugyanitt a "Network Status..." gombra, akkor gyorsan behozza az összes szerver listáját, és rögtön 100%-os kapcsolat jön létre.
Más is tapasztalta, hogy az utolsó frissítés óta nehezebb bezárni a klienst? Rányomok az ikszre és semmi, kétszer-háromszor rá kell bökni hogy végre bezárja! Ez valami marketingstratégia, hogy hátha meggondolom magam és játszom tovább, ha nem zárja be elsőre, vagy mi a f***??
velem előfordult egy csomószor hogy véletlen kiikszeltem, és mindig szídtam, hogy miért nem kérdez rá, lehet mások is így voltak vele és jelezték nekik aztán ezt találták ki rákérdezés helyett.
Hol kell frissíteni a PT4?
Hátha az megoldja a problémát!
ezt az avatart egyre több playánál látom. ez mi? lemaradtam valamiről?
Az hogy jön ki a PS-nek, hogy 281-es árfolyamnál befizetésnél 290-nel számol, kifizetésnél meg 281 alatt? Mindig így csinálták, de ez egyre durvább.
Valóban???? Nekem kifizetésnél 266al dobták, befizetésnél meg 287el!
Az hogy jön ki a PS-nek, hogy 281-es árfolyamnál befizetésnél 290-nel számol, kifizetésnél meg 281 alatt? Mindig így csinálták, de ez egyre durvább.
Hol lehet azt beállítani,hogyha KO-s versenyen kicsapunk valakit akkor azt mutassa,hogy mennyit ért $-ba ?
a TICKET3 kóddal adnak 7 db 3 dodós spin and go jegyet. nincs semmi feltétele.