kry
Válasz Thomasson kommentjére
2015. márc. 13. 21:10

jah :D

BT86
Válasz kry kommentjére
2015. márc. 13. 21:23

jah :D

Amikor írta tényleg nem látszódott, a satoknál szereplő linken sem lehetett elérni a versenyt.

kry
2015. márc. 13. 21:30

az fura, biztos bütykölnek rajta még valamit... :cool:

vroli23
2015. márc. 13. 21:34

Került egy kis pénz a számlámra "GWC PURCHASE" címen. Nem tudja valaki mi ez?

d-_-b
Válasz vroli23 kommentjére
2015. márc. 13. 22:01

GWC "jelentése" Good Will Credit", és általában jóváírják a goodwill gesztus, például, ha az Internet kapcsolat nem működik a verseny ideje alatt./kicsit google translate/

BT86
Válasz kry kommentjére
2015. márc. 13. 22:56

az fura, biztos bütykölnek rajta még valamit... :cool:

Állítottak kicsit az rng-n :D
Amúgy biztos valami hiba volt a leírásban, struktúrában stb, amit így tudtak kijavítani.

koviii
2015. márc. 14. 2:23

Néha, ha egy reg és egy random fish ellen játszok átakarok ülni 1 másik helyre (jobb pozíció), de néha mellékattintok és rossz helyre ülök. Korigálnám a dolgot, de a következő fogad: too many seating attempts at this table
és többet nem enged be az asztalhoz a rohadék. Valamit nem lehet ez ellen tenni?

kohagyma
Válasz koviii kommentjére
2015. márc. 14. 7:45

Jó helyre kell kattintani.
:-)

Amúgy nem tudok, de nem lehetett kihagyni.
:-)

Wildcatfish
Válasz koviii kommentjére
2015. márc. 14. 13:40

Néha, ha egy reg és egy random fish ellen játszok átakarok ülni 1 másik helyre (jobb pozíció), de néha mellékattintok és rossz helyre ülök. Korigálnám a dolgot, de a következő fogad: too many seating attempts at this table
és többet nem enged be az asztalhoz a rohadék. Valamit nem lehet ez ellen tenni?

Te vagy az ültető scripptek elleni első áldozat

Viccet félretéve a scriptek miatt van a szabály, de mindenkire vonatkozik iíy nincs megoldás.

koviii
Válasz Wildcatfish kommentjére
2015. márc. 14. 13:57

Te vagy az ültető scripptek elleni első áldozat

Viccet félretéve a scriptek miatt van a szabály, de mindenkire vonatkozik iíy nincs megoldás.

Én is erre gondoltam, de az a durva, hogy x idő után se enged már vissza az asztalra. Akkor szoktam néha félrekattintani "seating"nél, ha 8+ asztalom van. Amikor épp egy jó asztalról maradok le emiatt, elég idegesítő tud lenni.

Élő ügyfélszolgálat