Csinálj egy amolyan "próbabefizetést" . Az összeg ne a minimum legyen - hátha dob valami "szpesöl pléjör vagy, fizessé be kicsit többet, adunk néhány dollárt" szöveget.
Ha nem, hát kenszöl. :p
A pokerstárs honlapján csak nekem nem jelenik meg a micromillions ranglista? Ellenőriztem a javascriptet engedélyezi a böngészőm a megjelenítést. Valaki csekkolja már le plz !
A pokerstárs honlapján csak nekem nem jelenik meg a micromillions ranglista? Ellenőriztem a javascriptet engedélyezi a böngészőm a megjelenítést. Valaki csekkolja már le plz !
Köszi. Már írtam a supportnak erre ő elküldte a honlapjuk linkjét mintha valami kretén lennék és nem tudnám hogy hol keressem :D
Nem baj, tettem még egy próbát hátha csinálnak is valamit.
Valami böngésző beállítás lesz a ludas. Se a chrome se a firefox nem jeleníti meg az explorer se viszon az rákérdez hogy a veszélyes elemeket is megjelenítse és ha igennel válaszolsz akkor az exploreren keresztül megjelenik. :D Azért kíváncsi leszek a support mit válaszol
Van most valami általános depós bónusz star kód?
https://www.pokerstars.eu/poker/promotions/mega-5k/?&html=1&a1=&a2=2015122&a3=2932402&a4=4053408&a9=0&a8=2015-03-23-10.09.55&a7=9&a5=23004383#utm_medium=Internal&utm_source=Client&utm_campaign=3
Nem tudom mindenkire érvényes-e...
Nem érvényes mindenkire.
?
Asztalelhelyezés megtartása: E funkció használata mellett az újonnan megnyíló asztalok folytonossági logika szerint meghatározott pozíciót vesznek fel. Amennyiben a funkció aktív, úgy a korábban átméretezett asztalok bezárása után a következőként megnyitott asztal pontosan a legutóbb bezárt asztal méretét és pozícióját veszi fel. Emellett az újonnan megnyíló asztalok betöltik a mozaikszerű elrendezésben keletkező „logikai lyukakat” is. Ez azt jelenti, hogy amennyiben például a 2 x 2-es elrendezést csak három asztal alkotja, úgy a negyedikként megnyíló asztal pontosan a már megnyitott másik három asztal által szabadon hagyott helyet fogja kitölteni.
Ezt hol tudom aktiválni?
Nem találom sehol.
Angol a szoftverem, így lehet hogy nem pont ugyanez a neve a magyarban: Settings (Beállítások) -> Layouts (elrendezések) -> Table window position (asztalok helyzete) -> Tile tables (asztalok egymás mellett "csempés elrendezés") és mikor erre a gombra rányomsz nyiss meg annyi asztalt amennyin játszani szoktál, elég megfigyelőben megnyitni és amikor megnyitottál mondjuk 10 asztalt, akkor nyomj rá erre és pipáld ki alul a jegyezze meg az elrendezést és onnantól így fogja őket beállítani.