angol a szoftverem, így lehet hogy nem pont ugyanez a neve a magyarban: Settings (beállítások) -> layouts (elrendezések) -> table window position (asztalok helyzete) -> tile tables (asztalok egymás mellett "csempés elrendezés") és mikor erre a gombra rányomsz nyiss meg annyi asztalt amennyin játszani szoktál, elég megfigyelőben megnyitni és amikor megnyitottál mondjuk 10 asztalt, akkor nyomj rá erre és pipáld ki alul a jegyezze meg az elrendezést és onnantól így fogja őket beállítani.
Big 11 MTT-n tegnap szép magyar siker született.
Bronzérmet szerzett hawkx1984 honfitársunk.
A döntőt Hellász fiai játszották. Fortuna mostanában odafigyel az államcsőd szélén táncoló ország polgáraira.
Vparas nyert. Impozáns adatsorral rendelkezik.
VPARAS Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
LOL élete első versenye kemény.
Óra átállítás
Hi
Most a PS-en kb 3 hete az amerikai óra átállítás miatt a versenyek a szokásostól 1 órával korábban kezdődtek. Valaki mondja meg legyen szíves,hogy ami ma pl reggel 6-kor kezdődött verseny, de amúgy normálisan reggel 5-kor szokott kezdődni, az holnap reggel mikor fog kezdődni? :)
A kérdést már én sem értem, remélem lesz aki igen. :D Magyarán mikor kell kelnem ha éjjel nem kelek fel átállítani az órámat, és az magától nem fog előre állítódni. :)
Nem holnap fog visszaállni a normális kerékvágásba?
Hi
Most a PS-en kb 3 hete az amerikai óra átállítás miatt a versenyek a szokásostól 1 órával korábban kezdődtek. Valaki mondja meg legyen szíves,hogy ami ma pl reggel 6-kor kezdődött verseny, de amúgy normálisan reggel 5-kor szokott kezdődni, az holnap reggel mikor fog kezdődni? :)
A kérdést már én sem értem, remélem lesz aki igen. :D Magyarán mikor kell kelnem ha éjjel nem kelek fel átállítani az órámat, és az magától nem fog előre állítódni. :)
Kiutalás működik nektek skrillre?
Segítségeteket szeretném kérni!Beléptem a PS-re és csak a játékzsetonokat mutatja a lobby.Nem tudok befizetni nem tudok játékosra keresni,nem találok készpénzes asztalokat!Mi a francot csináljak?
Segítségeteket szeretném kérni!Beléptem a PS-re és csak a játékzsetonokat mutatja a lobby.Nem tudok befizetni nem tudok játékosra keresni,nem találok készpénzes asztalokat!Mi a francot csináljak?
Köszönöm!Remélem így jó lesz!