Sziasztok segítség kéne! NAgyon kezdő vagyok még és nem tudok sokmindent, szóval:
Fizettem be a Pokerstarhoz WCOOP-s bónusszal pénzt és nem tudom, hogyan tudnám leghamarabb elérni a bónusz szintemet! Milyen játékkal érdemes , hány asztalon, mennyi idő kb. ? Valaki magyarázza már el a tutit nekem! :D
Köszönöm előre is!
Más,
Melyik terembe érdemes regisztrálni, ha szeretnék pénzt is keresni a pókerrel, ergo hol vannak könyebb ellenfelek, hol hogyan lehet hamar pénzt keresni?
hol hogyan lehet hamar pénzt keresni?
T$/W$
Sziasztok!
W$-t vennék, ha valakinek maradt a WCOOP után, vagy úgy egyébként is.
93%-os árat adok érte, tehát 100W$-t 93$-ért veszek, és így tovább.
Tehát ha valaki meg akar szabadulni valamennyitől, küldjön Privát Üzenetet!
Köszi!
zoltano
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet megint hozzájutni a sharkscopeos statokhoz?
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet megint hozzájutni a sharkscopeos statokhoz?
Mire gondolsz, mihez szeretnél hozzájutni?
Hozzá lehet jutni azokéhoz akik nem tiltatták le. Akik letiltatták, azokéhoz nem lehet, csak ők oldhatják fel a tiltást.
nektek megy a stars?
update: nem szóltam semmit :)
nektek megy a stars?
update: nem szóltam semmit :)
Sziasztok,
Starson lehet egy lakcímre több accountot regelni? Eddig egy családtag nevén játszottam, de már elmúltam 18, így szeretnék saját nevemen játszani. A teljes rollomat cashoutoltam már. Van saját bankszámlám, minden papírom megvan.
Emiatt kitilthatnak-e? A másik accounttal nem játszanék többet.
Üdv.
Sziasztok,
Starson lehet egy lakcímre több accountot regelni? Eddig egy családtag nevén játszottam, de már elmúltam 18, így szeretnék saját nevemen játszani. A teljes rollomat cashoutoltam már. Van saját bankszámlám, minden papírom megvan.
Emiatt kitilthatnak-e? A másik accounttal nem játszanék többet.
Üdv.