dfecco23
Válasz tzui kommentjére
2009. szept. 23. 1:09

Sziasztok segítség kéne! NAgyon kezdő vagyok még és nem tudok sokmindent, szóval:

Fizettem be a Pokerstarhoz WCOOP-s bónusszal pénzt és nem tudom, hogyan tudnám leghamarabb elérni a bónusz szintemet! Milyen játékkal érdemes , hány asztalon, mennyi idő kb. ? Valaki magyarázza már el a tutit nekem! :D
Köszönöm előre is!

Más,

Melyik terembe érdemes regisztrálni, ha szeretnék pénzt is keresni a pókerrel, ergo hol vannak könyebb ellenfelek, hol hogyan lehet hamar pénzt keresni?

Tényleg nagyon új vagy még....

Talán ajánlható termek a következők: Everest Poker, Cake, Cool Hand stb... Itt eléggé sok a fish, és ha türelmes és jó játékos vagy akkor könnyen profitálhatsz

KillBill100
Válasz tzui kommentjére
2009. szept. 23. 8:19

hol hogyan lehet hamar pénzt keresni?

bankrablás.de ha legálissan szeretnél hamar lére tenni szert akkor meg munka napi 8orában.

zoltano
Válasz KillBill100 kommentjére
2009. szept. 23. 19:44

T$/W$

Sziasztok!

W$-t vennék, ha valakinek maradt a WCOOP után, vagy úgy egyébként is.
93%-os árat adok érte, tehát 100W$-t 93$-ért veszek, és így tovább.

Tehát ha valaki meg akar szabadulni valamennyitől, küldjön Privát Üzenetet!

Köszi!

zoltano

yonggery1
Válasz zoltano kommentjére
2009. szept. 23. 22:59

Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet megint hozzájutni a sharkscopeos statokhoz?

zoltano
Válasz yonggery1 kommentjére
2009. szept. 24. 7:45

Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet megint hozzájutni a sharkscopeos statokhoz?

Mire gondolsz, mihez szeretnél hozzájutni?
Hozzá lehet jutni azokéhoz akik nem tiltatták le. Akik letiltatták, azokéhoz nem lehet, csak ők oldhatják fel a tiltást.

KillBill100
Válasz zoltano kommentjére
2009. szept. 24. 8:27

Mire gondolsz, mihez szeretnél hozzájutni?
Hozzá lehet jutni azokéhoz akik nem tiltatták le. Akik letiltatták, azokéhoz nem lehet, csak ők oldhatják fel a tiltást.

á nem nem csak.pontossan nem tudom mert elöfizetö vagyok és én hozzájutok a statokhoz.
de mikor látod megjelenni az optin feliratot nyomj arra rá és ott látod részletessen.

matusow88
Válasz tzui kommentjére
2009. szept. 24. 20:05

nektek megy a stars?

update: nem szóltam semmit :)

Triccianus
Válasz matusow88 kommentjére
2009. szept. 24. 21:08

nektek megy a stars?

update: nem szóltam semmit :)

Nekem megy most is, már vagy három órája.

update: update fölött elsiklottam :-)

varga
Válasz matusow88 kommentjére
2009. szept. 24. 21:10

Sziasztok,

Starson lehet egy lakcímre több accountot regelni? Eddig egy családtag nevén játszottam, de már elmúltam 18, így szeretnék saját nevemen játszani. A teljes rollomat cashoutoltam már. Van saját bankszámlám, minden papírom megvan.

Emiatt kitilthatnak-e? A másik accounttal nem játszanék többet.

Üdv.

Neomorf
Válasz varga kommentjére
2009. szept. 24. 21:11

Sziasztok,

Starson lehet egy lakcímre több accountot regelni? Eddig egy családtag nevén játszottam, de már elmúltam 18, így szeretnék saját nevemen játszani. A teljes rollomat cashoutoltam már. Van saját bankszámlám, minden papírom megvan.

Emiatt kitilthatnak-e? A másik accounttal nem játszanék többet.

Üdv.

írj supportnak, nem hiszem, hogy utána bármi gond lenne

Élő ügyfélszolgálat