yonggery1
Válasz zoltano kommentjére
2009. szept. 25. 14:12

Mire gondolsz, mihez szeretnél hozzájutni?
Hozzá lehet jutni azokéhoz akik nem tiltatták le. Akik letiltatták, azokéhoz nem lehet, csak ők oldhatják fel a tiltást.

Csak a Starson ír ki ilyet hogy opt-in.Rákattintottam ott azt írta hogy utaljak 3 centet a sharkscope nevű felhasználónak,de attól még csak a sajátomat látom ami meg annyira nem érdekel arra ott a HM.

zoltanh
Válasz yonggery1 kommentjére
2009. szept. 25. 16:45

PS csak nekem nem megy? Hálózati állapot mindegyiknél very good van. Akkor miért nem bír kapcsolódni?

ceewyl
Válasz zoltanh kommentjére
2009. szept. 25. 16:49

PS csak nekem nem megy? Hálózati állapot mindegyiknél very good van. Akkor miért nem bír kapcsolódni?

Nálam is ezt volt múltkor.
Updateltem, utána jó lett.

Nálam azóta amúgy nem lehet kivenni a lobbyból a képeket, kénytelen vagyok nézni a mosolygós PS red prókat.

Neomorf
Válasz zoltanh kommentjére
2009. szept. 25. 17:50

egyszer már nálam is volt ilyen, nem tudom, hogy oldódott meg végül :hm
most megy

zoltanh
Válasz Neomorf kommentjére
2009. szept. 25. 23:44

Na azóta már nálam is megy. Egyszerűen kilőttem, újraindítottam a kliest és már be is töltött :)

matusow88
Válasz yonggery1 kommentjére
2009. szept. 25. 23:44

Csak a Starson ír ki ilyet hogy opt-in.Rákattintottam ott azt írta hogy utaljak 3 centet a sharkscope nevű felhasználónak,de attól még csak a sajátomat látom ami meg annyira nem érdekel arra ott a HM.

detto...

ceewyl
Válasz matusow88 kommentjére
2009. szept. 25. 23:54

Nálam megy rendesen a SC, igaz én regelve vagyok+előfizető is voltam régen.

Addig esetleg használjátok a PPL-t, nem olyan jó, de a semminél jobb.

GreEko
Válasz ceewyl kommentjére
2009. szept. 26. 0:06

Sharkon ha rákattintanátok az opt-in feliratra, egyértelmű lenne hogy mi a helyzet.
nemtom pontosan de asszem 0,03 dollárt kell küldeni egy felhasználónak ps en, és onnantól látszik majd a grafikonja.

Lordius
Válasz GreEko kommentjére
2009. szept. 26. 0:21

Sharkon ha rákattintanátok az opt-in feliratra, egyértelmű lenne hogy mi a helyzet.
nemtom pontosan de asszem 0,03 dollárt kell küldeni egy felhasználónak ps en, és onnantól látszik majd a grafikonja.

Az SC-nek kell elvileg küldeni 0,03 $-árt amit én is megtettem, és látszik most a saját grafom meg még egy pár játékosé, viszont a legtőbb playerenél nálam is ez az opt-in felirat jelenik meg.
Arra gondoltam, hogy esetleg csak azoknak a grafját lehet megnézni akik átutalták ezt az összeget, illetve, hogy csak az nézheti aki utalt.
Valaki esetleh tudja, hogy mit lehetne csinálni?

GreEko
Válasz Lordius kommentjére
2009. szept. 26. 0:51

a sajátodat tudod vele feloldani, aki nem járul hozzá, azét nem lehet megnézni.

Élő ügyfélszolgálat