Mire gondolsz, mihez szeretnél hozzájutni?
Hozzá lehet jutni azokéhoz akik nem tiltatták le. Akik letiltatták, azokéhoz nem lehet, csak ők oldhatják fel a tiltást.
PS csak nekem nem megy? Hálózati állapot mindegyiknél very good van. Akkor miért nem bír kapcsolódni?
PS csak nekem nem megy? Hálózati állapot mindegyiknél very good van. Akkor miért nem bír kapcsolódni?
Na azóta már nálam is megy. Egyszerűen kilőttem, újraindítottam a kliest és már be is töltött :)
Csak a Starson ír ki ilyet hogy opt-in.Rákattintottam ott azt írta hogy utaljak 3 centet a sharkscope nevű felhasználónak,de attól még csak a sajátomat látom ami meg annyira nem érdekel arra ott a HM.
Nálam megy rendesen a SC, igaz én regelve vagyok+előfizető is voltam régen.
Addig esetleg használjátok a PPL-t, nem olyan jó, de a semminél jobb.
Sharkon ha rákattintanátok az opt-in feliratra, egyértelmű lenne hogy mi a helyzet.
nemtom pontosan de asszem 0,03 dollárt kell küldeni egy felhasználónak ps en, és onnantól látszik majd a grafikonja.
Sharkon ha rákattintanátok az opt-in feliratra, egyértelmű lenne hogy mi a helyzet.
nemtom pontosan de asszem 0,03 dollárt kell küldeni egy felhasználónak ps en, és onnantól látszik majd a grafikonja.
a sajátodat tudod vele feloldani, aki nem járul hozzá, azét nem lehet megnézni.