lecso10
Válasz Zsici kommentjére
2015. ápr. 14. 6:50

pár oldallal visszább irta vki h a mercury asztaltémára állitsd be és ott lesz.másik asztaltémánál nincs ez az opció nem?én nem találok :(

Ez volt a gond, MEGOLDÓDOTT! Hatalmas hála, annyira megszoktam már,h látom az asztalon,h hányadik helyen állok, ki voltam zökkenve ez nélkül. :)

dosattakk
Válasz Thomasson kommentjére
2015. ápr. 15. 16:58

van még valaki akinek ma a lobbyban felugrott egy ablak h csak akkor folytatható a játék ha updatelsz és amikor updatelsz felugrik egy másik ablak h nem tud kapcsolatot teremteni a szerverrel?

rockett
Válasz dosattakk kommentjére
2015. ápr. 15. 17:08

van még valaki akinek ma a lobbyban felugrott egy ablak h csak akkor folytatható a játék ha updatelsz és amikor updatelsz felugrik egy másik ablak h nem tud kapcsolatot teremteni a szerverrel?

jelen

dosattakk
2015. ápr. 15. 17:11

jo, sikerült megoldani teljes uninstall aztán install csak közben meg ment a sharky. talán nem kéne szessön közben ilyet feldobnia van elég stresszforrás :D

koviii
2015. ápr. 15. 17:39

jo, sikerült megoldani teljes uninstall aztán install csak közben meg ment a sharky. talán nem kéne szessön közben ilyet feldobnia van elég stresszforrás :D

Uninstalláltam, letöltöm a PS-t a .euról, telepítésnél a következő fogad:
http://kepfeltoltes.hu/150415/ps_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

dosattakk
Válasz koviii kommentjére
2015. ápr. 15. 17:46

Uninstalláltam, letöltöm a PS-t a .euról, telepítésnél a következő fogad:
http://kepfeltoltes.hu/150415/ps_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

igen ezt nekem is feldobta aztán a program filesból amit lehetett töröltem és restiztem a gépet utána működött

koviii
2015. ápr. 15. 17:49

igen ezt nekem is feldobta aztán a program filesból amit lehetett töröltem és restiztem a gépet utána működött

Nekem is megoldódott, a skype-ot és a Qtorrentet (ami amúgy sem töltött) be kellett zárnom, bár nem tudom mit zavartak a telepítésben.

koviii
2015. ápr. 15. 17:52

Mókás, hogy előtte meg a lobby megnyitásakor írja az opciókat, de igazából csak az upgradere lehet kattintani (ami a lobby bezárásán kívül semmit se csinál), de még uninstall után is is vacakol a telepítés.

KIT
2015. ápr. 16. 9:38

Sziasztok!
Be akartam lépni a PS számlámra, de egy hibaüzenet fogadott, mely szerint befagyasztották a számlámat. Megadtak egy címet, melyen érdeklődhetek. Írtam nekik, de egyelőre még nem kaptam választ.

Miért történhetett ez a zárolás, és mennyi idő alatt oldják fel, ha feloldják?
Ha esetleg valakinek van ebben tapasztalata, és megosztja velem, azt megköszönöm.

(Nem játszottam össze senkivel, ahonnan pókerezem, onnan is egyedül játszom. Ez a 2 ok kizárható... Egyéb?)

saviola83
2015. ápr. 16. 10:21

Nekem ma frissítést kért a stars, annak rendje és módja szerint elkezdtem a frissítést de nem tud csatlakozni akár hányszor próbáltam. Valaki tapasztalt ma ilyet?

Élő ügyfélszolgálat