pár oldallal visszább irta vki h a mercury asztaltémára állitsd be és ott lesz.másik asztaltémánál nincs ez az opció nem?én nem találok :(
van még valaki akinek ma a lobbyban felugrott egy ablak h csak akkor folytatható a játék ha updatelsz és amikor updatelsz felugrik egy másik ablak h nem tud kapcsolatot teremteni a szerverrel?
van még valaki akinek ma a lobbyban felugrott egy ablak h csak akkor folytatható a játék ha updatelsz és amikor updatelsz felugrik egy másik ablak h nem tud kapcsolatot teremteni a szerverrel?
jo, sikerült megoldani teljes uninstall aztán install csak közben meg ment a sharky. talán nem kéne szessön közben ilyet feldobnia van elég stresszforrás :D
jo, sikerült megoldani teljes uninstall aztán install csak közben meg ment a sharky. talán nem kéne szessön közben ilyet feldobnia van elég stresszforrás :D
Uninstalláltam, letöltöm a PS-t a .euról, telepítésnél a következő fogad:
http://kepfeltoltes.hu/150415/ps_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
igen ezt nekem is feldobta aztán a program filesból amit lehetett töröltem és restiztem a gépet utána működött
Mókás, hogy előtte meg a lobby megnyitásakor írja az opciókat, de igazából csak az upgradere lehet kattintani (ami a lobby bezárásán kívül semmit se csinál), de még uninstall után is is vacakol a telepítés.
Sziasztok!
Be akartam lépni a PS számlámra, de egy hibaüzenet fogadott, mely szerint befagyasztották a számlámat. Megadtak egy címet, melyen érdeklődhetek. Írtam nekik, de egyelőre még nem kaptam választ.
Miért történhetett ez a zárolás, és mennyi idő alatt oldják fel, ha feloldják?
Ha esetleg valakinek van ebben tapasztalata, és megosztja velem, azt megköszönöm.
(Nem játszottam össze senkivel, ahonnan pókerezem, onnan is egyedül játszom. Ez a 2 ok kizárható... Egyéb?)
Nekem ma frissítést kért a stars, annak rendje és módja szerint elkezdtem a frissítést de nem tud csatlakozni akár hányszor próbáltam. Valaki tapasztalt ma ilyet?